اولين حضور پررنگ واحد ويژه تحقيقاتي_آموزشي گروه علوم و صنايع غذايي دانشگاه فردوسي مشهد همزمان با آغاز به كار هفدهمين نمايشگاه بين‌المللي مواد غذايي، ماشين‌آلات و صنايع وابسته مشهد

هفدهمين نمايشگاه بين‌المللي مواد غذايي، ماشين‌آلات و صنايع وابسته پنج‌شنبه‌ شب  چهارم شهريور ماه جاري با حضور مقاماتي از وزارت صنعت، معدن و تجارت، استاندار خراسان رضوي و جمعي از مديران استاني و با حضور 250 شركت‌ داخلي و خارجي آغاز به كار كرد.

واحد ويژه تحقيقاتي – آموزشي گروه علوم و صنايع غذائي دانشگاه فردوسي با حمايت و همكاري انجمني تخصصي تحت عنوان : " انجمن همگن صنايع غذايي استان خراسان رضوي"  در قالب عضو در اين نمايشگاه حضور يافته است  و اتحاديه انجمن هاي علمي دانشجويان علوم دامي و صنايع غذايي ايران و انجمن صنايع غذايي استان خراسان رضوي در اين زمينه با اين واحد ويژه همراهي دارند.

در راستاي نيل به اهداف واحد ويژه تحقيقاتي_آموزشي صنايع غذايي، ديدار و مذاكراتي  با پژوهشگران، مجريان و صنعتگران حوزه هاي مختلف صنعت غذا( از جمله : شركت شهركهاي هاي صنعتي ايران و خراسان ، اداره بازرگاني كشورعراق، شركت هاي وابسته به آستان قدس رضوي، شركت فناوري هاي نوين ، اتاق بازرگاني و صنايع و معادن و ...) در قالب مشاوره  صورت گرفت  كه  نتايج سودمندي  را در پي داشت.  

همچنين جمع كثيري از علاقمندان از جمله اعضاء هيات علمي گروههاي  علوم و صنايع غذايي از دانشگاههاي استان  ، دانشجويان مقاطع مختلف ، مديران ، صنعتگران ، پژوهشگران  و شهروندان در غرفه  اين واحد تخصصي حضور يافتند.

در اين نمايشگاه 288 شركت‌كننده شامل 78 شركت خارجي از 15 كشور و 210 شركت داخلي حضور دارند.

به گفته برگزار كنندگان : شركت‌كننده‌هاي خارجي از كشورهاي هند، پاكستان، لهستان، آلمان، فرانسه، ايتاليا، قزاقستان، اكراين، بلژيك، جمهوري چك و چين هستند و علاوه بر بازديدكنندگان داخلي بازديدكنندگاني از كشورهاي تركيه، تاجيكستان، روسيه، عراق و ساير كشورهاي آسياي ميانه در اين نمايشگاه حضور دارند.اين نمايشگاه در مساحتي بالغ بر بيش از هفت هزار مترمربع بر پا شده است . حضور 78 شركت از 15 كشور خارجي و اختصاص 290 غرفه به اين شركت‌ها خبر از اهميت آن مي دهد ضمن آنكه  سه كشور از كشورهاي فوق الذكر براي اين نمايشگاه هيأت اختصاصي اعزام كرده اند.

به گفته برگزار كنندگان : اين نمايشگاه در تقويم اقتصاد استان مورد توجه است، و با توجه به اينكه بالاترين رقم صادرات مربوط به صنايع غذايي است، اين نمايشگاه روند رو به تكاملي دارد و امسال با حضور شركت‌هاي خارجي ارزش بيشتري يافته است.

در اين نمايشگاه سطح مذاكره با كشورهاي خارجي ،فن‌آوري شركت‌هاي خارجي با توان بالا، صنعت غذا ،ارزش‌افزوده و بالا بردن قيمت توليدات صنايع غذائي در بازارهاي جهاني ،بهبود تكنولوژي صنايع غذايي ،ورود دانش جديد به كشور ، معرفي توانايي‌هاي داخل كشور مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

در حاشيه برگزاري نمايشگاه با توجه به نياز روز صنعت غذا ، نسبت به برگزاري دوره‌هاي تخصصي براي فعالين اين صنعت اقدام شده است ، به نحوي كه در اين راستا دوره‌هاي تخصصي فرآوري مواد غذايي ارگانيك با همكاري انجمن ارگانيك و دوره‌هاي آموزشي نقش بسته‌بندي در ماندگاري مواد غذايي  توسط كلنيك  تخصصي بسته بندي مواد غذائي ايران برگزار مي‌شود.

گفتني است هفدهمين نمايشگاه بين‌المللي مواد غذايي، ماشين‌آلات و صنايع وابسته به مدت 4 روز تا 7 شهريورماه از ساعت 16 الي 22 در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي مشهد داير مي‌باشد.

شايان ذكر است كه :نخستين واحد ويژه آموزشي تحقيقاتي گروه علوم و صنايع غذايي كشور روز دوشنبه هفدهم خرداد ماه سالجاري طي مراسمي فعاليت آزمايشي خود را در در دانشگاه فردوسي مشهد آغاز كرد. و رئيس دانشگاه فردوسي هدف از راه اندازي اين واحد را ارتقاي كيفيت آموزش و پژوهش مرتبط با نياز صنعت غذا و احداث بخش تحقيق و توسعه صنعت در دانشگاه با مشاركت صنايع ذكر كرد.

دكتر محمد كافي افزوده بود : در نخستين مرحله آزمايشي، گروه علوم و صنايع غذايي در زمينه بهبود كيفيت نان به ويژه نان سنگك با مشاركت شركت 'صنايع پخت مشهد' فعاليت خواهد كرد.


وي اظهار كرد: در سال 'اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل' اين كار يك اقدام عملي است كه با پرهيز از شعار، ارتباط صنعت با دانشگاه را محقق مي كند.

وي گفت: گروه علوم و صنايع غذايي دانشگاه فردوسي مشهد رتبه نخست سطح توليد ناب علمي را در كشور از آن خود كرده است.

دكتر كافي افزود: صنعت استان خراسان رضوي صنعتي بدون سوبسيد است كه نشان از جايگاه والاي صنعت و بالندگي آن در اين استان دارد.


همچنين رئيس دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد نيز در مراسم افتتاح اين واحد گفت: در كشور ما توليد و انتقال دانش فني از دانشگاه به صنعت دچار مشكل است و نقطه ضعف ارتباط دانشگاه و صنعت در كشور همين است.
دكتر ناصر شاه نوشي افزود: در اين واحد ويژه آموزشي، تحقيقاتي ريسك كساني كه از دانشگاه تقاضاي توليد و انتقال دانش فني دارند كاهش مي يابد به اين معني كه اگر اين تعامل نتيجه نداد، دانشگاه فردوسي مشهد متعهد شده است كه تمام هزينه هايي را كه بخش صنعت متقبل شده است به آن بخش بازگرداند.

دكتر مظاهري رئيس واحد ويژه آموزشي تحقيقاتي گروه علوم و صنايع غذايي دانشگاه فردوسي مشهد نيز گفته است : در اين واحد 10 آزمايش با مشاركت بخش خصوصي انجام مي شود كه اولين آن در زمينه توليد نان با مشاركت صنايع پخت مشهد است.

دكتر مصطفي مظاهري افزود: در گام نخست محصول اين آزمايش ها در ظرفيت كم و با ريسك اندك در پرديس دانشگاه كه 50 هزار مصرف كننده دارد عرضه مي شود.

وي اظهار كرد: براي راه اندازي توليد نان، دانشگاه فردوسي مشهد يك ميليارد و 500 ميليون ريال و شركت صنايع پخت مشهد هم دو ميليارد و 500 ميليون ريال هزينه كرده و 11 طرح پژوهشي در راستاي نياز صنعت نان در اين بخش تعريف شده است.

وي گفت: براي توليد آزمايشي گوشت، ميوه، سبزي و لبنيات نيز مذاكره و سرمايه گذاريهاي اوليه انجام شده كه قرار است تا پايان امسال به بهره برداري برسد.

مظاهري افزود: ساير نمونه هاي آزمايشي از جمله خشكبار و تنقلات، روغن، هيدرو كلوئيدها و فرآورده هاي تخميري نيز تا پايان سال آينده به بهره برداري مي رسد.

وي اظهار كرد: اين گروه قرار است متولي احياي نقش صنايع غذايي در ارزش افزوده اقتصاد و سلامت كشور باشد.

هفدهمين نمايشگاه بين المللي صنايع غذايي و ماشين آلات وابسته تا هفتم شهريور ماه از ساعت 17 تا 22 در محل دائمي نمايشگاههاي بين المللي مشهد داير است. 

photo 2016-08-27 11-45-41

 

photo 2016-08-27 11-47-12

 

photo 2016-08-27 11-47-53

اخبار دانشکده

2017-10-10-09-52-31دوشنبه ۱۷ مهر۱۳۹۶   روز يكشنبه 96/7/16 طي مراسمي، دانشجويان كارشناسي نوورود دانشكده كشاورزي با سابقه و پيشينه، افتخارات و جوائز، اساتيد و نخبگان...
2017-10-07-09-44-06  شنبه 15 مهر ۱۳۹۶     مراسم اختتامیه نخستین جشنواره  فناوری های آب، بهره وری و بازچرخانی در شامگاه روز پنجشنبه 23 شهریور ماه...
2017-10-07-09-42-06 شنبه 15 مهر ۱۳۹۶   نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور موفق و چشمگیر خود در دهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور 15 عنوان برتر این...
2017-09-26-10-06-04دوشنبه 3 مهر 1396 در پانزدهمين كنگره علوم خاك ايران كه در شهريور ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، دكتر امير فتوت، استاد و عضو هيات علمي...
icfpt2017دوشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۶   مقاله دكتر محمد باقر حبيبي نجفي استاد گروه علوم و صنايع غذايی دانشگاه فردوسی مشهد و دو دانشجوي دكتري تحت سرپرستي ايشان...
2017-09-11-04-06-24دوشنبه 20 شهریور 1396 گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد در نخستين كنگره بين المللي تغذيه، از تحقيقات علوم پايه تا مداخلات...
1396یکشنبه 20 شهریور 1396 دانشجويان دانشگاه فردوسی مشهد با درخشش خوب خود در المپياد سال 1396 از لحاظ تعداد رتبه آورندگان پس از دانشگاه صنعتی شريف در رتبه دوم...
2017-09-03-08-48-46 يكشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ جمعي از اساتيد و روساي دانشگاههاي ايالت بلخ افغانستان در ادامه حضور خود در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد از مجتمع تحقيقاتي...
2017-08-21-09-16-53يكشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ انجمن علمی دانشجویی گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور موفق خود در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و آبزیان در...
2017-08-21-04-14-22يكشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶   دکتر محبت محبی عضو هیات علمی گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب اولين جايزه...
2017-08-20-07-30-42یکشنبه 29 مرداد 1396   با اهدای سلام و احترام، انتخاب جنابعالي به عنوان برگزيده جوان (ميرزاخاني) جايزۀ زنان در علم و دريافت جايزه از وزير محترم...
2017-08-20-04-06-09 شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶     روز شنبه 28 مرداد ماه 1396 طی مراسمی در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد از زحمات دکتر...
ecosf-stiارایه دهنده: پروفسور منظور حسین سومرو (Prof. Dr. Manzoor Hussain Soomro)، رییس بنیاد علمی سازمان همکاری های اقتصادی، اکو (ECOSF) تاریخ: 1396/05/15 سالن...
2017-07-29-05-27-33سه‌شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۶ چهل وهشتمین  گردهمایی روسای موسسات آموزش عالی کشاورزی ومنابع طبیعی کشور در روزسه شنبه3 مرداد1396 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار...