سخنرانی درهم تنیدگی شاخه های علمی و جدایی عالمان

سخنرانی درهم تنیدگی شاخه های علمی و جدایی عالمان. دکتر کافی روز دوشنبه 6 دی ماه 95 در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر کافی رئیس دانشگاه و استاد گروه آموزشی زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی سخنرانی خود را جمع دانشجویان، اساتید و علاقمندان با موضوع درهم تنیدگی شاخه های علمی و جدایی عالمان با تاکید بر رابطه فیزیولوژی با دیگر رشته های کشاورزی ارائه نمود.

در ابتدای این سخنرانی دکتر کافی به تقسیم بندی علوم در قدیم و سیر تحول علم و فناوری در قرن 21 پرداخت. سپس با بیان مباحث فیزیولوزی در علوم گیاهی و زیستی به رابطه آن با علوم دیگر پرداخت. وی رابطه علومی مانند فیزیک در بحث فوتوسنتز، اکولوژی در بحث کنترل کننده های علفهای هرز، همچنین رابطه فیزیولوژی با گیاه پزشکی، بیوتکنولوژی ، آب، خاک، صنعت غذا و مکانیک بیوسیستم را با مثالهایی تشریح نمود.

دکتر کافی هدف از طرح این موضوع را تاکید بر کار تیمی میان اساتید و پژوهشگران در علوم و گرایش های مختلف عنوان کرد و افزود دانشگاهیان در انجام پژوهش های خود همواره می بایست از ظرفیتهای علمی دیگر گروه های آموزشی مطلع بوده و استفاده نمایند و این مساله می تواند به آنان در تسهیل پژوهش ها و پروژه ها کمک نماید.

وی در ادامه به اهمیت ارتباط دانشگاه با جامعه تاکید کرده و به دانشگاهیان توصیه نمود هرچه بیشتر روابط خود را با جامعه اعم از صنعت، خدمات، کشاورزی و بازرگانی و هچنین سازمان های مختلف توسعه دهند.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد همچنین با بیان اینکه یکی از معیارهای ارزیابی دانشگاه ها میزان همکاری های علمی یک دانشگاه با دیگر دانشگاه های دنیا می باشد از اساتید دانشگاه خواست تا همکاری های علمی بین المللی خود را نیز بیش از پیش توسعه دهند.

این جلسه با پاسخگویی به سوالات حاضران و تبادل نظر به پایان رسید.

لازم به ذکر است در این جلسه دکتر داوری معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، دکتر بهرامی معاون پژوهشی و فناوری، دکتر رجبی رئیس دانشکده مهندسی و دکتر شاهنوشی رئیس دانشکده کشاورزی نیز حضور داشتند.

30748

30749

30750

اخبار دانشکده

2017-12-12-10-03-21سه شنبه 21 آذرماه 1396 براساس گزارش اخیر پایگاه شاخص‌های اساسی علم ESI و ISI، 9 دانشگاه کشور شامل دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شیراز،...
2017-12-12-08-34-07سه شنبه 21 آذر 1396 "مراسم روز دانشجو با استقبال پرشور دانشجويان ، اساتيد  و اعضاء هيات رييسه دانشكده ساعت 5 الي 7:30 بعد ازظهر ديروز 19 / 9 / 96...
2017-12-11-10-16-06دوشنبه 20 آذر 1396 همزمان با هفته گرامي داشت  پژوهش  و فناوري  عمليات ايجاد و يكپارچه سازي آزمايشگاه مركزي گروه آموزشي علوم دامي با مساحتي...
2017-12-11-05-43-48 يكشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۶   هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی استان خراسان رضوی در روز هفدهم آذرماه سال 96 در محل دائمی نمایشگاه‌های...
2017-12-09-10-07-35شنبه 18 آذر 1396 در سال هاي اخير علف كش ها به عنوان پر مصرف ترين آفت كش هاي كشاورزي چه در مقياس جهاني و چه در مقياس داخلي هستند. روند رو به رشد كاربرد...
2017-12-09-04-58-09 جمعه ۱۷ آذر ۱۳۹۶ ششمین همایش ملی روز جهانی خاک با حضور مسئولین کشوری و استانی با همکاری مدیریت آب و خاک و امور فنی مهندسی جهاد کشاورزی و انجمن...
2017-12-05-09-41-50سه شنبه 14 آذر 1396 طرح پژوهشی ارائه شده با عنوان «پایش رطوبت خاک در اقلیم های خشک و نیمه خشک» توسط تیم تحقیقاتی متشکل از دکتر علیرضا فریدحسینی، دکتر...
2017-12-05-09-30-31سه شنبه 14 آذرماه 1396 طرح پژوهشي با عنوان : Epigenetic regulation of desiccation and drought tolerance in resurrection and cereal plants  ارائه شده...
2017-12-04-07-16-57 ارسال شده در تاریخ : پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶   ششمین همایش ملی روز جهانی خاک با کوشش گروه آموزشی علوم و مهندسی خاک،انجمن علمی و دانشجویی علوم و...
2017-12-04-06-06-24 ارسال شده در تاریخ : دوشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۶   افتتاحیه رویداد استارتاپ ویکند غذا با حضور پرشور شرکت‌کنندگان و علاقه‌مندان در دانشکده کشاورزی...
2017-12-03-07-36-03یکشنبه 12 آذر 1396 هيأت عالي رتبه عتبه مقدسه عباسيه عراق در تاريخ 30 آبان ماه 1396 از سوله صنايع غذايي و گلخانه صنعتي دانشكده كشاورزي بازديد بعمل...
2017-11-20-06-18-59جناب آقای دکتر باقری، استاد و همکار محترم گروه بیوتکنولوژی و به نژادی...
2017-11-17-16-09-18جناب آقای دکتر عبدالرضا باقری استاد محترم دانشکده کشاورزی احتراما انتخاب شایسته، بجا و مدبرانه جنابعالی را بعنوان قائم مقام وزیر محترم علوم، تحقیقات و...
2017-11-06-09-35-31فرصتي استثنايي براي فراگيري فرآيند تبديل ايده به كسب وكار   به اطلاع نخبگان، دانشجويان و عموم علاقه مندان مي رساند : همزمان با هفته پژوهش و فناوري...
2017-11-06-05-07-53مزیت های فرآورده های لبنی سلامت: - ماده اولیه مرغوب (تولید محصولات در مجتمع صنایع غذایی در پردیس دانشگاه و با استفاده از شیر خام تولیدی گاوداری دانشکده...