دکتر مرضیه معین فرد
مرتبه علمی: استادیار
ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
گرایش: علوم و صنایع غذایی – گرایش شیمی مواد غذایی
شماره تماس: 38805771-051
علایق و محورهای برنامه پژوهشی:
- قهوه و نوشیدنیهای مرتبط، روش های بهبود کیفیت و افزایش ارزش تغذیه ای و بررسی جایگزین ها
- ارزش گذاری بر ضایعات صنعت قهوه و موارد مشابه
- روش های نوین استخراج و آنالیز دستگاهی ترکیبات شیمیایی قهوه مانند آکریل آمید
- ارزیابی خطر ترکیبات موجود در قهوه و نوشیدنی های مشابه
- مطالعه فرایند برشته کردن بر کیفیت قهوه و تاثیر آن بر ترکیبات شیمایی نوشیدنی نهایی
نحوه ارتباط داوطلبان دوره دکتری برای پاسخ به سوالات احتمالی در خصوص شیوه کار:
- تلفن دفتر: 38805771-051
- آدرس دفتر مجازی: https://vroom.um.ac.ir/moeenfard
- آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
انتظارات از داوطلبان:
- حضور تمام وقت در دانشگاه
- داشتن دانش کافی در زمینه شیمی مواد غذایی و اصول کار در آزمایشگاه
- مسئولیت پذیری بالا و انجام صحیح و به موقع کارهای محول شده
- علاقهمندی و آشنایی با مبانی تئوری حوزه پژوهشی و داشتن پشتکار و تلاش جدی در حین کار
- داشتن روحیه بالای کار تیمی، کمک و راهنمایی دانشجویان مقطع ارشد
- تسلط به زبان انگلیسی، آشنایی با روش تحقیق و نگارش طرح پژوهشی و مقالات علمی معتبر