افتتاح مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی و امضا تفاهم نامه همکاری با شرکت صنایع قهوه مولتی کافه

سه شنبه 24 اردیبهشت 1398

روز یکشنبه 22 اردیبهشت ماه 1398 با حضور دکتر بهرامی معاون پژوهش و فناوری، دکتر مهارتی مدیر برنامه، بودجه و نظارت راهبردی دانشگاه فردوسی مشهد، هیات رئیسه دانشکده کشاورزی، مهندس حسینی مدیر عامل شرکت صنایع قهوه پارت سازان (مولتی کافه)، مدیر و اعضای هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد و جمعی ازدیگر از مسئولان حوزه پژوهشی و ارتباط با صنعت  دانشگاه فردوسی مشهد  و کارکنان مجموعه ی مولتی کافه، ضمن افتتاح مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی،  تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی جهت افزایش سطح تعاملات و همکاری های دوجانبه به امضا رسید.

در این مراسم، دکتر بهرامی با تاکید بر ضرورت نوآوری و تجاری سازی، همکاری دوجانبه‏ی صنعت و دانشگاه را راهکار بهینه جهت استفاده از توان علمی متخصصان، افزایش تعاملات بین المللی و توسعه و رونق صنعت دانسته، ابراز امیدواری کرد که مجموعه‏ی صنایع قهوه پارت سازان به عنوان مجموعه ای که با توجه به  ضرورت همراهی علم و پژوهش در عرصه های تجاری به موفقیت های ارزشمندی دست یافته است، با استمرار همکاری دوسویه با دانشگاه بیش از پیش در سطح کشور و جهان افتخار آفرین باشد.

مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی با مشارکت شرکت مولتی کافه برای نخستین بار در کشور در دانشکده کشاورزی راه اندازی شده است. در این مرکز با بهره گیری از دانش و تجربه متخصصان دانشگاه و صنعت، از  هم افزایی علوم حسی و شناختی در راستای بهینه سازی زنجیره ی تولید تا عرضه مواد غذایی سالم، فراسودمند و نوظهور (ازجمله محصولات کم چرب، کم شیرین، کم نمک و نوشیدنی های فراسودمند)، با تأکید بر اهمیت رفتار مصرف کننده و ترجیحات ذهنی و رفتاری در این مرکز استفاده خواهد شد. این مرکز در راستای ایجاد مرجعیت علمی جهانی، توجه به سند علوم و فناوری های شناختی برگرفته شده از نقشه ی جامع علمی کشور، ارتباط موثر با صنایع  و ارایه خدمات در زمینه ارزیابی‏های حسی و شناختی مواد غذایی با بهره گیری از توان اعضای هیات علمی گروه صنایع غذایی و سایر متخصصان دانشگاه فردوسی مشهد و تعاملات علمی و پژوهشی  بین المللی فعالیت خواهد کرد.

IMG 7087

IMG 7130

photo 2019-05-14 09-04-36

اخبار دانشکده

2019-10-12-05-24-16شنبه 20 مهر 1398 دومين كارگاه مهارت آموزي و جذب همكار در حوزه فعاليت هاي واحد ويژه خدمات تخصصي آزمايشگاهي دانشكده كشاورزي با محوريت دانشجويان تحصيلات...
500شنبه 20 مهر 1398 گروه مهندسي مكانيك بيوسيستم دانشگاه فردوسي مشهد با تجربه موفق ارتباط با صنعت و جامعه توانست ظرفيت هاي جديدي را به منظور بكارگيري و...
2019-10-08-07-58-11دوشنبه 15 مهر 1398 با هدف آشنایی دانشجویان نوورود با فضای دانشکده و رشته کشاورزی، مراسمی در روز دوشنبه مورخ 98/07/15 از ساعت 12 الی 14 در سالن آمفی تئاتر...
2019-10-01-03-45-48به همت واحد ویژه خدمات تخصصی آزمایشگاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد و به منظور ارتقاء سطح دانش و توانمندی اعضاء هیات علمی، کارشناسان و دستیاران...
2019-09-23-07-28-21دوشنبه 1 مهر 1398 ​با ابلاغ قرارداد پژوهشي برگزاري دوره پسا دكتري از سوي معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه، گروه آموزشي علوم و صنايع غذائي دانشكده كشاورزي و...
2019-09-18-04-12-19چهارشنبه 27 شهریور 1398 اجرای پروژه طراحی و ساخت وسیله گرفتن حشرات زنده با مکش هوا توسط عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد با موفقیت به...
2019-09-15-04-17-08شنبه 20 شهریور 1398 دکتر محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی دکتر ابراهیم ایزدی دربندی دانشیار گروه آموزشی اگروتکنولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه...
2019-09-14-04-23-25چهارشنبه 20 شهریور 1398 دکتر محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی دکتر احمد نظامی استاد گروه آموزشی اگروتکنولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه را با...
2019-09-08-09-22-43یکشنبه 17 شهریور 1398  ویدئو کنفرانس راهکاری مؤثر و شبیه ترین نوع ارتباط، به ارتباط چهره به چهره است. که باتوجه به پیشرفت تکنولوژی و بهبود سرعت...
2019-08-27-07-37-00سه شنبه 5 شهریور 1398 این همایش، صبح امروز، سه شنبه پنجم شهریور ماه 1398، در سالن همایش های دانشکده کشاورزی واقع در ساختمان تحصیلات تکمیلی، آغاز به کار...
2019-08-16-18-08-44رئیس، تعدادی از اعضای شورای شهر و معاون شهردار مشهد، از مزرعه ارگانیک دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کردند. در این بازدید که با هدف افزایش همکاری دانشگاه با...
2019-08-03-16-40-59شنبه 12 مرداد 1398   در سال های اخیر تحقیقات زیادی توسط برخی از کشور ها و به ویژه هلندی ها برای دستیابی به دانش فنی پرورش حشرات در محیط های...