دکتر محمد باقر حبیبی نجفی

Dr. Habibi Najafi دکتر محمد باقر حبیبی

درجه علمی: استاد

گرایش: میکروبیولوژی مواد غذایی

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

تلفن تماس: 38805772-051

رزومه و سایر اطلاعات

 

علایق و محورهای برنامه پژوهشی:

  • بیوتکنولوژی مواد غذایی
  • میکروبیولوژی مواد غذایی
  • بسته بندی هوشمند مواد غذایی
  • صنایع تخمیری مواد غذایی
  • استخراج، خالص سازی و کاربرد آنزیم

 

نحوه ارتباط داوطلبان دوره دکتری برای پاسخ به سوالات احتمالی در خصوص شیوه کار:

 

انتظارات از داوطلبان:

  • رعایت کلیه ضوابط و مقررات
  • تلاش مستمر و پیگیر در انجام امور محوله