دکتر فخری شهیدی

شهیدی دکتر فخری شهیدی

درجه علمی: استاد

گرایش: میکروبیولوژی مواد غذایی

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

شماره تماس: 38805778-051

رزومه و سایر اطلاعات

علایق و محورهای برنامه پژوهشی:

  • تولید مواد غذایی پروبیوتیک، پری بیوتیک، سین بیوتیک، عملگر و غذاداروها
  • فورمولاسیون مواد غذایی (به ویژه میوه و سبزی ها)
  • بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی مواد غذایی (باکتری های اسید لاکتیک)
  • کاربرد تکنولوژی های نوین اعم از حرارتی و غیر حرارتی در فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • مباحث زیست پزشکی مرتبط با صنایع غذایی

 

نحوه ارتباط داوطلبان دوره دکتری برای پاسخ به سوالات احتمالی در خصوص شیوه کار:

  • تلفن دفتر: 38805778-051
  • ایمیل:این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • آدرس دفتر مجازی: https://vroom.um.ac.ir/fshahidi

 

انتظارات از داوطلبان:

  • مسئولیت پذیری، پشتکار، اخلاق علمی و روحیه کار تیمی
  • تسلط بر زبان انگلیسی و نحوه نگارش مقالات فارسی و انگلیسی
  • شرکت مستمر و فعال در کلاس های آموزشی و دوره های پژوهشی
  • حضور تمام وقت در دانشکده و انجام امورات محوله (آموزشی و پژوهشی) از سوی استاد راهنما
  • برای اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه فرمایید

https://fumdrive.um.ac.ir/index.php/s/CfEiPxSjefoCSsH#pdfviewer