دکتر محمد علی رضوی

Dr. Seyed Mohammad Ali Razavi دکتر محمد علی رضوی

درجه علمی: استاد

گرایش: مهندسی مواد غذایی

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

شماره تماس: 38805763-051

رزومه و سایر اطلاعات

علایق و محورهای برنامه پژوهشی:

  • خواص فیزیکی و مهندسی مواد غذایی
  • رئولوژی و تریبولوژی مواد غذایی
  • بیوپلیمرهای (هیدروکلوئیدهای) غذایی
  • نانوفناوری مواد غذایی
  • فیزیک فرآیند گوارش مواد غذایی

 

نحوه ارتباط داوطلبان دوره دکتری برای پاسخ به سوالات احتمالی در خصوص شیوه کار:

 

انتظارات از داوطلبان:

  • داشتن تجربه و دانش لازم در تعریف مسئله تحقیق و انجام پژوهش
  • علاقمندی و آشنایی با محورهای پژوهشی اینجانب
  • حضور تمام وقت در دانشگاه،
  • مسئولیت پذیری، پشتکار و اخلاق علمی
  • تسلط به زبان انگلیسی