نکات بهداشتی مربوط به برگزاری کلاس های عملی دانشکده کشاورزی

  • لازم است کلیه افراد شامل اساتید، دانشجویان و پرسنل فرم خود اظهاری را از سایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت و تکمیل نموده و در صورتی که علایم بیماری را نداشتند، فرم مربوط را پرینت نموده و پس از امضا، فرم را همانند کارت پرسنلی یا کارت دانشجویی همراه خود داشته باشند (کنترل توسط مدرس درس).
  • حفظ فاصله حداقل یک متر بین میز و صندلی های کلاس های درس رعایت گردد و افراد به صورت یک در میان بنشینند. (کنترل توسط مدرس درس)
  • در صورت بروز هرگونه بیماری تنفسی یا علایمی مانند خشکی گلو، تب و لرز، سرفه، عطسه، علائم شبیه سرماخوردگی و آنفولانزا در افراد فوراً جهت ویزیت به مرکز بهداشت و درمان ارجاع داده شوند؛ در صورت وجود این علائم از حضور در دانشگاه و اماکن عمومی خودداری گردد (کنترل توسط مدرس درس).
  • ضروری است حداکثر زمان حضور در هر کلاس درس به یک ساعت کاهش یابد (کنترل توسط مدرس درس).
  • ترغیب و الزام افراد به شستشوی مداوم دست ها با آب و صابون به طور صحیح حداقل به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه.
  • عدم استفاده از آبخوری ها و آبسردکن های عمومی.
  • الزام استفاده از روپوش مخصوص در آزمایشگاه (کنترل توسط مدرس درس).
  • دانشجویان ملزم به همراه داشتن ماسک  و دستکش یکبار مصرف در آزمایشگاه ها و مزرعه می باشند.
  • در مورد بازدیدها، قبل از ورود به سرویس نقلیه، کلیه دانشجویان ملزم به ماسک زدن می باشند، هرگز نبایستی بیش از ۵۰ درصد ظرفیت اسمی اتوبوس و مینی بوس استفاده گردد و رعایت فاصله حداقل یک متر بین سرنشینان الزامی است.

حداکثر ۳ نفر در یک خودرو سواری متشکل از راننده و دو مسافر در صندلی عقب و در اتوبوس و مینی بوس ها در هر ردیف صندلی  یک نفر توصیه می گردد (کنترل توسط مدرس درس).

  • مصرف هرگونه مواد خوردنی آشامیدنی و استعمال مواد دخانی در داخل خودرو و آزمایشگاه ها ممنوع است (کنترل توسط مدرس درس).

 

معاونت آموزشی دانشکده کشاورزی

اخبار دانشکده

2020-11-18-07-03-26سه شنبه 27 آبان 1399              خانم دکتر محبت محبی و آقای دکتر آرش کوچکی از اعضاء هیات...
2020-11-18-06-48-34یکشنبه 25 آبان 1399   بوستان عمومی و نمایشی- موضوعی"کم نهاده"، با برخی رویکردهای طراحی پایدار فضای سبز از جمله خشک‎منظرسازی، با هدف استفاده...
2020-11-14-07-49-36شنبه 24 آبان 1399 شرکت توسعه صنعت کشاورزی طلای سپید شرق (پاژن) به عنوان یکی از شرکت های بزرگ تولید سمپاش در کشور، بخش تحقیق و توسعه خود را در گروه...
2020-11-14-07-38-29شنبه 24 آبان 1399 با ابلاغ قرارداد پژوهشي پسادكتري از سوي معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه، گروه آموزشي علوم و مهندسي آب دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي...
2020-11-14-07-37-26شنبه 24 آبان 1399 با ابلاغ قرارداد پژوهشي دانش آموختگي دكتري از سوي معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه، گروه آموزشي علوم و مهندسي آب دانشكده كشاورزي دانشگاه...
2020-11-04-05-56-16چهارشنبه 14 آبان با ابلاغ قرارداد پژوهشی پسادكتری از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشكده كشاورزی دانشگاه فردوسی...
2020-11-01-10-02-30یکشنبه 11 مهر 1399 هیات رییسه دانشکده کشاورزی، شنبه مورخ 1399/08/10 از مجموعه کارگاه ها و آزمایشگاه های گروه مهندسی بیوسیستم بازدید کردند. در این بازید...
2020-11-01-09-14-50دکتر محمد کافی، رییس دانشگاه، در حکمی دکتر آرش دوراندیش، دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد را به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی اقتصاد این...
2020-11-01-04-36-52یکشنبه 11 مهر 1399 کارگاه آموزشی هند و ایران در زمینه مدیریت منابع آب به طور مشترک توسط دانشگاه فردوسی مشهد و جامیا ملیا اسلامیا از 27 تا 29 اکتبر 2020...
springerشنبه 10 آبان 1399   انتشار کتاب کنترل بیولوژیک حشرات ایران، اثر دکتر جواد کریمی عضو هیأت علمی گروه گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی توسط...
2020-10-26-09-15-34دوشنبه 5 آبان 1399 دکتر محمد کافی، رییس دانشگاه، در حکمی دکتر حجت امامی، دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد را به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه...
2020-10-26-06-18-21دوشنبه 5 آبان 1399 دكتر محمد كافي، رئيس دانشگاه، در حكمي دكتر محبت محبی، استاد دانشكده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد را به مدت دو سال به عنوان مدير گروه...
2020-10-21-10-25-04چهارشنبه 30 مهر 1399 با ابلاغ قرارداد پژوهشی پسادکتری از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی...
2020-10-21-05-28-16چهارشنبه 30 مهر 1399 در این نشست دکتر حسین ثنایی نژاد، استاد برجستۀ  دانشکده کشاورزی درباره تغییر اقلیم و ادامه حیات نوع بشر، تاثیر عملکرد بشر بر...
saffron-science-technology-and-health-elsevierسه شنبه 29 مهر 1399 کتاب Saffron: Science, Technology and Health توسط انتشارات بین المللی Elsevier منتشر شد. ویراستاران این کتاب آقایان دکتر علیرضا کوچکی...