نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران

pajuheshsanaye-ghazaie - نام نشريه:

پژوهش هاي علوم و صنايع غذايي ايران (Iranian Food Science and Technology Research Journal)

- نوع نشريه: علمي
- مدير مسئول: دکتر ناصر شاهنوشی
- سردبير: دکتر فریده طباطبائی
- دوره انتشار: دوماهنامه
- پايگاه هايي که نشريه در آن نمايه مي شود:

CABI- FSTA- Google scholar- Ulrichweb                                    

پايگاه استنادي جهان اسلام (ISC)

پايگاه اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي (SID)

بانک اطلاعات نشريات کشور (MAGIRAN)

- ايميل نشريه: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

- آدرس سايت نشريه:

https://ifstrj.um.ac.ir