دکتر سید علی مرتضوی

دکتر سید علی مرتضوی دکتر سید علی مرتضوی

درجه علمی: استاد

گرایش: میکروبیولوژی مواد غذایی

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

تلفن تماس: 38805762-051

رزومه و سایر اطلاعات

 

علایق و محورهای برنامه پژوهشی:

  • میکروبیولوژی غذایی
  • بیوتکنولوژی
  • تکنولوژی لبنیات
  • گیاهان دارویی
  • بیولوژی مولکولی و دارویی

 

نحوه ارتباط داوطلبان دوره دکتری برای پاسخ به سوالات احتمالی در خصوص شیوه کار:

 

انتظارات از داوطلبان:

  • علاقه مندی به موضوعات غذایی و میکروبی
  • حضور فعال و پیگیری در امور آزمایشگاه
  • دانش کافی