دکتر مهدی وریدی

Dr. Mehdi Varidi دکتر مهدی وریدی

درجه علمی: دانشیار

گرایش: تکنولوژِی مواد غذایی

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

تلفن تماس: 38805775-051

رزومه و سایر اطلاعات

 

علایق و محورهای برنامه پژوهشی:
شیمی پروتئین های غذایی با تاکید بر:

  • بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و عملکردی منابع پروتئینی و روش های مختلف اصلاح آن ها
  • بررسی اتصال و بر هم کنش بین پروتئین های غذایی و لیگاندها
  • طراحی و مطالعه ویژگی های انواع ژل های بر پایه پروتئین  و کاربرد آن ها در مواد غذایی

 

نحوه ارتباط داوطلبان دوره دکتری برای پاسخ به سوالات احتمالی در خصوص شیوه کار:

  • تلفن دفتر: 05138805775
  • آدرس دفتر مجازی (با هماهنگی قبلی): https://vroom.um.ac.ir/m-varidi
  • آدرس پست الکترونیک: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

انتظارات از داوطلبان:

  • گذراندن موفق دروس تئوری دوره دکتری به گونه ای که منجر به تقویت مبانی تئوری مرتبط با موضوع رساله دکتری گردد.
  • طی دوره پژوهشی و انجام رساله دکتری به گونه ای که منجر به ارتقاء سطح علمی و دستاوردهای شایسته گردد.
  • حضور تمام وقت در دانشکده و انجام امورات محوله (آموزشی و پژوهشی) از سوی استاد راهنما
  • مهمترین انتظارات دانشگاه از دانشجوی دکتری را می توانید در آدرس زیر مطالعه نمائید.

https://fumdrive.um.ac.ir/index.php/s/CfEiPxSjefoCSsH