دکتر مسعود تقی زاده
درجه علمی: دانشیار
گرایش: مهندسی مواد غذایی
ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
تلفن تماس: 38805755-051
علایق و محورهای برنامه پژوهشی:
- فیزیک مواد غذایی
- خواص حرارتی مواد غذایی
- کاربرد تصویربرداری در کنترل کیفیت محصولات غذایی
- کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی در ماندگاری محصولات غذایی
- رئولوژی مواد غذایی
نحوه ارتباط داوطلبان دوره دکتری برای پاسخ به سوالات احتمالی در خصوص شیوه کار:
- تلفن دفتر: 38805755
- آدرس دفتر مجازی: https://vroom.um.ac.ir/mtaghizadeh
انتظارات از داوطلبان:
- حضور تمام وقت در دانشگاه
- تلاش مستمر و پیگیر در انجام امور محوله
- بهره مندی از دانش کافی در حوزه صنایع غذایی و تسلط به زبان انگلیسی