دکتر مسعود تقی زاده

نقی زاده دکتر مسعود تقی زاده

درجه علمی: دانشیار

گرایش: مهندسی مواد غذایی

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

تلفن تماس: 38805755-051

رزومه و سایر اطلاعات

 

علایق و محورهای برنامه پژوهشی:

  • فیزیک مواد غذایی
  • خواص حرارتی مواد غذایی
  • کاربرد تصویربرداری در کنترل کیفیت محصولات غذایی
  • کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی در ماندگاری محصولات غذایی
  • رئولوژی مواد غذایی

 

نحوه ارتباط داوطلبان دوره دکتری برای پاسخ به سوالات احتمالی در خصوص شیوه کار:

 

انتظارات از داوطلبان:

  • حضور تمام وقت در دانشگاه
  • تلاش مستمر و پیگیر در انجام امور محوله
  • بهره مندی از دانش کافی در حوزه صنایع غذایی و تسلط به زبان انگلیسی