عنوان پایاننامه | دانشجو | مقطع | استاد راهنما | تاریخ تعیین شده دفاع |
---|---|---|---|---|
مقطع | استاد راهنما | |||
بررسی رفتار رئولوژیکی ،حرارتی و ساختاری مخلوط بتالاکتوگلوبولین- هیدروکلوئید دانه ریحان در سیستم مدل | علی رافع | دکتری(Ph.d) | رضوی | ۱۳۸۹/۰۳/۲۵ |
تولید و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نانوحامل هسپرتین و مدلسازی انتقال جرم آن طی رهایش با استفاده از اتوماتای سلولی | میلاد فتحی | دکتری(Ph.d) | محبی | ۱۳۸۹/۱۲/۱۱ |
بهینه سازی خشک کردن پاششی پودر کشک | راحله قاسم زاده | دکتری(Ph.d) | شهیدی | ۱۳۹۰/۰۲/۰۱ |
بررسی اثر شرایط خشک کردن ،پوشش خوراکی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری کشمش سبز | اعظم ایوبی ده پائینی | دکتری(Ph.d) | صداقت | ۱۳۹۰/۰۹/۲۰ |
ارزیابی خصوصیات کیفی پسته برشته شده با استفاده از روش های تحلیل فرایند: مطالعات تجربی و مدل سازی | تکتم محمدی مقدم | دکتری(Ph.d) | رضوی | ۱۳۹۰/۱۰/۲۷ |
بررسی اثر بسته بندی و پوشش خوراکی بر کیفیت کشمش صادراتی | نجمه یوسف تبارمیری | کارشناسی ارشد | صداقت | ۱۳۹۰/۱۲/۲۴ |
تصفیه و رنگبری شکر خام بوسیله فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با مواد فعال سطحی | وحید حکیم زاده | دکتری(Ph.d) | الهی | ۱۳۹۰/۰۵/۰۴ |
اثرآرد گندم،آرد سویا و آب بر ویژگی های کیفی همبرگر | مریم غلامزاده ویرانی | کارشناسی ارشد | وریدی | ۱۳۹۰/۱۲/۲۳ |
بررسی تاثیر افزودن ایزولهی پروتئین سویا به دونات بر کینتیک انتقال جرم، ویژگی های فیزیکی و روند بیاتی آن | آرش قیطران پور | کارشناسی ارشد | الهی | ۱۳۹۱/۰۹/۲۸ |
مطالعه اثر حلال بر غلظت ترکیبات پلی فنلی و فعالیت جذب رادیکال آزاد در عصاره گل انار | زهرا یوسفی | کارشناسی ارشد | وریدی | ۱۳۹۲/۰۱/۲۷ |
تاثیر جایگزینی ساکارز با استویا و مالتودکسترین بر خصوصیات حسی ، فیزیکی و رئولوژیکی بستنی نیمه چرب | لیلا بلالی دهکردی | کارشناسی ارشد | رضوی | ۱۳۹۲/۰۳/۲۱ |
بررسی اثر پوشش کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری خیار گلخانه ای | علی شهدادی ساردو | کارشناسی ارشد | صداقت | ۱۳۹۲/۰۳/۲۱ |
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و عملکردی فراکسیون های صمغ دانه شاهی | سمیّه رزمخواه شربیانی | دکتری(Ph.d) | رضوی | ۱۳۹۳/۰۳/۲۰ |
بررسی اثر ضد میکروبی و انتی اکسیدانی عصاره های آبی،متانولی و هیدروالکلی گیاه Trichodesma incanum بر برخی میکروارگانیسمهای بیماری زا با منشأ غذایی در شرایط آزمایشگاهی | ملیکا حسینیان فر | کارشناسی ارشد | عدالتیان دوم | ۱۳۹۳/۰۳/۱۳ |
بررسی اثر پوشش دهی خوراکی(گالاکتومانان و کیتوزان) و روش اتمسفر اصلاح شده غیر فعال بر خواص فیزیکو شیمیایی پرتقال تامسون ناول در طی نگهداری | احسان امینی | کارشناسی ارشد | صداقت | ۱۳۹۳/۰۹/۰۴ |
پایدارسازی فیزیکی و شیمیایی میکروامولسیون روغن گردو در آب با استفاده از صمغ فارسی و عصاره فنلی برگ زیتون | حبیبه کردساردویی | دکتری(Ph.d) | فرهوش | ۱۳۹۳/۱۰/۱۶ |
بهینه سازی فرایند استخراج و ریزپوشانی ترکیبات پلی فنولی ضایعات غوره (Vitis viniferia) و بررسی پایداری ریز پوشینه ها در شرایط مختلف فرایند و سیستم شبیه سازی شده معده وروده | بهرام حسنی | دکتری(Ph.d) | شهیدی | ۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
بهینه سازی فرمولاسیون وشرایط فرایند اکستروژن با رویکرد تولید اسنک حاوی آردگندم جوانه زده | زینب امینی | کارشناسی ارشد | پورآذرنگ | ۱۳۹۴/۰۴/۰۹ |
بررسی تاثیر آرد اکسترود شده و صمغهای HPMC و زانتان بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و ذرت | مسعود یقبانی | دکتری(Ph.d) | کوچکی | ۱۳۹۴/۰۷/۲۱ |
بررسی تاثیر اندازه ذرات و میکرونیزه کردن آرد حاصل از گندم های سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و نان بربری | میثم نقوی مرمتی | دکتری(Ph.d) | مظاهری طهرانی | ۱۳۹۳/۱۲/۱۹ |
تهیه پریمیکس مافین بدون شکر بهینه شده با استفاده از استویا، مالتیتول، پلی دکستروز، اولیگوفروکتوز و مونوگلیسیرید | پیمان بهشتی | دکتری(Ph.d) | مظاهری طهرانی | ۱۳۹۳/۱۱/۱۳ |
مطالعه اثر رفع انجماد گوشت گوسفند تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا بر مصرف انرژی و کیفیت آن (اندازه گیری و مدلسازی) | سمیه بهفر | دکتری(Ph.d) | وریدی | ۱۳۹۴/۱۰/۱۴ |
بررسی توان بازدارندگی اسید گالیگ، متیل گالات و پیروگالول به تبعیت از ساختار تری آسیل گلیسرولی روغن های گیاهی | شهلا سلمانیان | دکتری(Ph.d) | فرهوش | ۱۳۹۴/۱۲/۲۲ |
بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی سویا و تاثیر آن بر ویژگی های ژل تهیه شده با آنزیم ترانس گلوتامینازمیکروبی | بهداد شکرالهی یانچشمه | دکتری(Ph.d) | وریدی | ۱۳۹۵/۰۲/۲۱ |
ارزیابی خواص ضد میکروبی عسل ایرانی بعد از مایع سازی به کمک اولتراسوند | نادیا کابلی چلمردی | کارشناسی ارشد | یاورمنش | ۱۳۹۵/۰۴/۱۵ |
فرمولاسیون پاستیل زرشک و بررسی اثر هیدروکلوییدهای زانتان و آگار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن | زهره راستگوی | کارشناسی ارشد | وریدی | ۱۳۹۵/۱۱/۱۲ |
مطالعه شناختی مدل ژل طعم دار به کمک ثبت الکتروانسفالوگرافی، پردازش سیگنال و آزمونهای سایکوفیزیکی | محمد خلیلیان موحد | دکتری(Ph.d) | محبی | ۱۳۹۶/۰۷/۰۴ |
بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و عملکردی صمغ دانه قدومه شهری | فاطمه صادقی | دکتری(Ph.d) | شهیدی | ۱۳۹۶/۰۹/۱۴ |
اثر لستین بر اکسایش لیپیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی اسید گالیک و متیل گالات در روغن آفتابگردان | حسن منصوری | دکتری(Ph.d) | فرهوش | ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ |
پایداری حرارتی اسید گالیک و متیل گالات در تری آسیل گلیسرولهای روغنهای زیتون، آفتابگردان و سویا | مژگان اکبری | دکتری(Ph.d) | فرهوش | ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ |
بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری صمغ کیتوزان | ارزو عباسی مایوان | دکتری(Ph.d) | وریدی | ۱۳۹۶/۱۲/۱۶ |
بررسی تولید γ-آمینو بوتیریک اسید (γ-amino butyric acid(GABA)) توسط سویه های لاکتوباسیلوس برویس (lactobacillus brevis ) در کشت خالص یا آمیخته، تحت تنش های اکسیداتیو، اسمزی و شرایط شبیه سازی اسیدی و صفراوی دستگاه گوارش (معده و روده) قبل و بعد از ریزپوشانی بوسیله ی آلژینات کلسیم | سحر ایران نژاد | کارشناسی ارشد | مرتضوی | ۱۳۹۷/۰۲/۰۴ |
بررسی رفتار بین سطحی اسید گالیک و متیل گالات طی اکسایش روغن سویا | سلیم رشیدی جویباری | کارشناسی ارشد | فرهوش | ۱۳۹۷/۰۷/۱۷ |
تاثیر ایجاد اتصالات عرضی توسط آنزیم ترانس¬گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های ژل رنتی شیر شتر | سیدسعید حسینی | کارشناسی ارشد | وریدی | ۱۳۹۷/۰۷/۱۷ |
بررسی عملکرد بین سطحی اسید گالیک و استر متیل آن طی اکسایش روغن زیتون | فاطمه میرطاهری | کارشناسی ارشد | فرهوش | ۱۳۹۷/۱۰/۰۴ |
بررسی امکان تشخیص تلخی و آفلاتوکسین در بادام و مغز آن با استفاده از روشهای غیر مخرب | امیر رستگار | دکتری(Ph.d) | تقی زاده | ۱۳۹۷/۱۰/۱۵ |
نانو انکپسولاسیون کروستین: بررسی رفتار رئولوژیکی، رهایش کنترل شده و زیست فراهمی در دستگاه گوارش مدل | فاطمه حامدی | دکتری(Ph.d) | رضوی | ۱۳۹۷/۱۲/۱۴ |
بررسی کاهش نیتریت توسط ویتامین C و آلفا-توکوفرول درون پوشانی شده در شبکه بیوپلیمری کنسانتره پروتئین آب پنیر-کیتوزان | پونه مجتهدی | دکتری(Ph.d) | وریدی | ۱۳۹۷/۱۱/۰۶ |
امکانسنجی تشخیص و طبقه بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان توسط تلفن همراه | مقداد تکلوزاده | دکتری(Ph.d) | محبی | ۱۳۹۷/۱۰/۰۴ |
تعیین نقطه ی دورریز روغنهای خوراکی بر حسب شاخصهای اولیه و ثانویه اکسایش لیپیدی | الهام محمدی | کارشناسی ارشد | فرهوش | ۱۳۹۸/۰۴/۳۱ |
اثر گلیسرول مونو استئارات-GMS- و پلی گلیسرول پلی رسینولئات-PGPR- بر اکسایش لیپیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی اسیدگالیک و متیل گالات در روغن آفتابگردان | شیما جلدانی | دکتری(Ph.d) | فرهوش | ۱۳۹۸/۰۷/۰۷ |
بهینه سازی تولید سس ماهی -مهیاوه- به منظور کاهش آمینهای بیوژنیک و بررسی ویژگیهای میکروبی، عملکردی و حسی | هدی قیومی | دکتری(Ph.d) | حبیبی نجفی | ۱۳۹۸/۰۸/۲۰ |
مقایسه طیفسنج تحرک یونی و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا به منظور تعیین مقدار آکریلآمید در قهوه و مطالعه ارزیابی خطر دریافت آن از طریق مصرف قهوه اسپرسو | شیما تقوی | کارشناسی ارشد | معین فرد | ۱۳۹۸/۱۰/۲۵ |
اثر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره برگ زیتون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مغز بادام زمینی رقم ویرجینیا NC2 در طی مدت زمان نگهداری. | سپیده ایاغ | کارشناسی ارشد | صداقت | ۱۳۹۸/۱۰/۰۸ |
غربالگری جدایه های انتروکوکوس فاسیوم غیر بیماری زا حاصل از پنیر های سنتی با قابلیت مطلوب تکنولوژیکی برای تولید آمین های بیوژنیک -روش مبتنی بر کشت، ژن های تولید کننده آنزیم های دکربوکسیلاز و کروماتوگرافی- | تکتم فرخنده | کارشناسی ارشد | یاورمنش | ۱۳۹۸/۱۱/۰۱ |
غربالگری باکتریهای اسید لاکتیک پروبیوتیک بومی القاء کننده اینترلوکین 12 از مواد غذایی سنتی و نمونههای انسانی و ارزیابی مکانیسم دیواره سلولی آنها بر تعدیل سیستم ایمنی به منظور جلوگیری از رشد تومور | ثمانه حاتمی | دکتری(Ph.d) | یاورمنش | ۱۳۹۸/۱۰/۲۳ |
جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک از دو نوع کشک محلی استان فارس -شهرستان آباده- و خراسان -منطقه کلات- و غربالگری آنها براساس ویژگیهای پروبیوتیکی | بهاره صبوری | کارشناسی ارشد | شهیدی | ۱۳۹۸/۱۱/۰۱ |
بررسی تولید باکتریوسین و چگونگی توزیع ژن های کد کننده باکتریوسین در باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست سنتی خراسان : بهینه سازی محیط کشت و به کارگیری به عنوان نگهدارنده بیولوژیک | ایدین ماه تابانی | دکتری(Ph.d) | حبیبی نجفی | ۱۳۹۸/۱۰/۲۹ |
ریزپوشانی عصارهی گلبرگ زعفران با استفاده از صمغ دانهی ریحان و کیتوزان | فرزانه شریف | کارشناسی ارشد | رضوی | ۱۳۹۸/۱۰/۲۴ |
بررسی اثر جاذب های اتیلن و رطوبت بر حفظ کیفیت و افزایش زمان نگهداری جوانه بذر ماش | ارمین فهیم نیا | کارشناسی ارشد | صداقت | ۱۳۹۸/۱۱/۰۶ |
بررسی تأثیر اصلاح دوگانه -هیدروکسی پروپیله کردن و ایجاد اتصالات عرضی- بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و رئولوژیکی نشاسته سورگوم پیش تیمار شده با فراصوت و اسید | مرتضی جعفری | دکتری(Ph.d) | کوچکی | ۱۳۹۸/۱۱/۳۰ |
بررسی خصوصیات ساختاری، فیزیکی، مکانیکی و آنتی باکتریال فیلم دو لایه پلی لاکتیک اسید/ژلاتین-پلولان حاوی فاژ سالمونلا بر علیه سالمونلا انتریتیدیس در گوشت مرغ | اسما انتظاری | دکتری(Ph.d) | صداقت | ۱۳۹۸/۱۱/۲۸ |
سینتیک فعالیت آنتی اکسیدانی پروپیل گالات و بوتیل گالات در مهار رادیکال آزاد DPPH به تبعیت از قطبیت حلال | مهشید اسماعیل پور | کارشناسی ارشد | فرهوش | ۱۳۹۸/۱۰/۲۵ |
اثر تشکیل فیبریل از پروتئین های سویا القا شده بوسیله مایکروویو بر ویژگی های ریخت شناسی، ساختاری و امولسیونی | رعنا افخمی | دکتری(Ph.d) | وریدی | ۱۳۹۹/۰۷/۱۲ |
بررسی تأثیر مزه و بافت بر ادراک چربی و مدلسازی سایکوفیزیکی آن در سس مایونز کم-چرب | محدثه مهدلو | کارشناسی ارشد | محبی | ۱۳۹۸/۱۰/۲۴ |
بهبود پایداری اکسایشی اولئوژل تهیه شده از ترکیب مونوگلیسرید- موم کارنوبا با استفاده از روغن مغز بنه، مقایسۀ خصوصیات آن با جایگزین کرۀ کاکائو -CBS- و بررسی امکان کاربرد آن در فرمولاسیون فراوردۀ کاکائویی تیره | سمیه پاک سرشت | دکتری(Ph.d) | مظاهری طهرانی | ۱۳۹۹/۱۰/۲۱ |
: بهینه سازی تهیهی بایژل از روغن سویا با استفاده از مونوگلیسیرید خالص تجاری، صمغهای گوار و زانتان و امکان سنجی استفاده از آنها در فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس | مریم قاسمی | کارشناسی ارشد | مظاهری طهرانی | ۱۳۹۹/۱۱/۱۲ |
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کانژوگه حاصل از پروتئین آب پنیر با صمغ دانه ریحان از طریق واکنش مایلارد و کاربرد آن در ریزپوشانی ویتامین دی | فرزانه کوراوندتخت سبزی | دکتری(Ph.d) | شهیدی | ۱۳۹۹/۱۱/۰۷ |
بررسی تأثیر صمغهای یونی و غیر یونی، نمک و pH بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نشاسته کینوا | نسترن اکبرزاده | دکتری(Ph.d) | وریدی | ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ |
بررسی امکان تولید اسپرید کم چرب روغن گردو بر پایه سیستم بایژل موم سبوس برنج و صمغ گوار | شهرزاد شکوری | دکتری(Ph.d) | مظاهری طهرانی | ۱۳۹۹/۱۱/۱۳ |
بررسی خصوصیات شیمیایی، فیزیکی و ریزساختاری بستنی فرموله شده با امولیوفوم چندگانه بر پایه روغن گیاهی به عنوان جایگزین چربی شیر | فائزه الحسن | دکتری(Ph.d) | مظاهری طهرانی | ۱۳۹۹/۱۲/۱۰ |
غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک تجزیه کننده اگزالات و به کارگیری آنها در تولید فراورده های ریواس کم ا اگزالات | پردیس وثوقی | کارشناسی ارشد | حبیبی نجفی | ۱۳۹۹/۱۲/۰۴ |
بررسی اثر تنش گرسنگی بر پروفایل متابولیتی سویه پروبیوتیکLactobacillus fermentum strain4-17 ایزوله شده از ترخینه، و ارزیابی اثر سمیت سلولی باکتریوسین تولید شده و ویتامین D3 بر رده سلولی MT2 | عاطفه اسعدی | دکتری(Ph.d) | طباطبائی یزدی | ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ |
بررسی افزایش راندمان عصاره گیری برگ لاتکس و ژل گیاه آلوئه ورا به روش اولتراسوند مطالعه ساختار و ویژگی های شیمیایی سمیت سلولی و فعالیت ضد میکروبی آن ها علیه برخی از میکروارگانیسم های بیماریزای غذازاد در شرایط آزمایشگاهی | زهرا دهقان بناوکی | کارشناسی ارشد | طباطبائی یزدی | ۱۳۹۹/۱۲/۰۴ |
بررسی تأثیر پوشش های خوراکی نانو کیتوزان و پروتئین آب پنیر و نوع بسته بندی بر کیفیت قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس: طراحی مدل سازی MAP و تعیین عمر انبارمانی آن | مریم مهدوی | دکتری(Ph.d) | صداقت | ۱۳۹۹/۱۱/۲۱ |
تولید فیلم ضدمیکروبی و زیست تخریب پذیر مبتنی بر پولولان، نانوذرات کورکومین و نیسین: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن | غزل زمانی ده یعقوبی | دکتری(Ph.d) | شهیدی | ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ |
تولید و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی اولئوژل بر پایه ی ایزوله پروتئین سویای اصلاح شده به وسیله ی امواج فراصوت | یاسمن حسین پور | کارشناسی ارشد | وریدی | ۱۴۰۰/۰۲/۲۱ |
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی به همراه خواص ایمنولوژیکی باکتریهای اسیدلاکتیک میکروبیوتای روده افراد سالم با بیماران سندروم روده تحریکپذیر | ای سودا عظیمی | کارشناسی ارشد | یاورمنش | ۱۴۰۰/۰۲/۱۳ |
جدا سازی باکتری های اسید لاکتیک از زیتون تخمیری : غربال گری بر اساس قابلیت تلخی زدایی -هیدرولیز اولئوروپین زیتون- و شناسایی باکتری های مورد نظر | فرشاد زاهدی اصل | کارشناسی ارشد | شهیدی | ۱۴۰۰/۰۳/۰۳ |
بررسی خصوصیات هیدروژل حاصل از پروتئین- موسیلاژ دانه چیا با روش انعقاد سرد به عنوان حامل کورکومین | مریم نفر | دکتری(Ph.d) | وریدی | ۱۳۹۹/۱۲/۰۶ |
بررسی مصرف سویههای تجاری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر متابولیسم روده در مدل سندروم روده تحریکپذیر موش صحرایی | نازیلا دردمه | دکتری(Ph.d) | یاورمنش | ۱۴۰۰/۰۲/۰۷ |
الکتروریزپوشانی کورکومین با استفاده از نانوالیاف چند لایه ای پروتئین های گلوتن گندم/زئین و صمغ دانه قدومه شهری به منظور رهایش کنترل شده و افزایش زیست دسترسی | حبیبه عزیزی | دکتری(Ph.d) | کوچکی | ۱۴۰۰/۰۳/۰۳ |
تهیه و تعیین مشخصات ژلهای دوگانه حاصل از ایزوله پروتئین آب پنیر و بررسی ویژگیهای رهایش، پایداری و آنتی اکسیدانی ترکیبات پلی فنلی کورکومین و گالیک اسید بارگذاری شده در آنها | سیده بهناز هاشمی کروئی | دکتری(Ph.d) | وریدی | ۱۴۰۰/۰۴/۱۳ |
ارزیابی تأثیر خشککردن پاششی و قرص سازی تراکم مستقیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی قرص حاصل از پودر آب انار غنی شده با ترکیبات فنلی پوست انار | جوهینا حاضری | دکتری(Ph.d) | شهیدی | ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ |
اثر استر اسیدسیتریک با گلیسرول منو استئارات سیترم بر اکسایش لیپیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی اسید گالیک و متیل گالات در روغن آفتابگردان | مریم قنادرضائی | دکتری(Ph.d) | فرهوش | ۱۴۰۰/۰۳/۲۳ |
بررسی اثر فراصوت بر دینامیک میکروبیوتا -جمعیت میکروبی- و ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سیاهمزگی در مرحله تولید و طی دوران رسیدگی | سمیه السادات مهرزاد | دکتری(Ph.d) | شهیدی | ۱۴۰۰/۰۵/۱۲ |
الکتروریسی عصاره سریش به عنوان نانوحامل منتول: بررسی ویژگیها و مدل سازی رهایش | سوسن رئیسی | دکتری(Ph.d) | شهیدی | ۱۴۰۰/۰۷/۱۰ |
کف پایدار حاصل از سامانه سه جزئی پروتئین آبپنیر/عصاره شیرینبیان/سدیم آلژینات به عنوان جایگزین چربی و قند در کیک زرد | سلماسادات فتاح جهرمی | کارشناسی ارشد | وریدی | ۱۴۰۰/۰۹/۱۰ |
امولسیون فوم ژل مبتنی بر عصاره ساپونینی ریشه چوبک و صمغ ژلان | یگانه سابقی | کارشناسی ارشد | وریدی | ۱۴۰۰/۰۹/۲۳ |
اثر دما بر اکسایش اولیه و ثانویه روغن کانولا | خاطره اکبری | کارشناسی ارشد | فرهوش | ۱۴۰۰/۰۹/۲۳ |
اثر دما بر اکسایش اولیه و ثانویه ی روغن آفتابگردان | الهام سرفرازخباز | کارشناسی ارشد | فرهوش | ۱۴۰۰/۱۰/۰۷ |
بهینه سازی شرایط تولید بتا گلوکان و استخراج آن از مخمر ساکارومایسس سرویزیه PTCC 5052 در محیط کشت لجن لبنی و بررسی تاثیر آن بر کاهش میزان آفلاتوکسین M1 در آزمایشگاه و سیستم مدل غذایی | مهدیه بحراسمانی کوهستانی | دکتری(Ph.d) | طباطبائی یزدی | ۱۴۰۰/۱۰/۱۵ |
بررسی اثر پپتید تاناتین در جلوگیری از تشکیل بیوفیلم و مهار بیان ژن های بیماریزا در باکتری Listeria monocytoges ATCC 19115 | ارزو روحی | کارشناسی ارشد | طباطبائی یزدی | ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ |
افزودن گونه های منتخب باسیلوس و لاکتوباسیلوس پروبیوتیک به کرم بیسکویت و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن | ملیکا میرجردوی | کارشناسی ارشد | حبیبی نجفی | ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ |
اثر دما بر اکسایش اولیه و ثانویه روغن زیتون | ملیکا جوینده | کارشناسی ارشد | فرهوش | ۱۴۰۰/۱۰/۰۷ |
پایدارسازی آنتوسیانین و بتاکاروتن بارگذاری شده در امولسیونژل بر پایه کانژوگه پروتئین سویا و صمغ ژلان و مطالعهی اثر هم افزایی در پایداری آن ها در برابر نور مرئی و تابش فرابنفش | سید مهدی طباطبایی | کارشناسی ارشد | وریدی | ۱۴۰۰/۱۱/۰۶ |
درون پوشانی عصارهی شاه توت در نانوامولسیون صمغ دانهی ریحان- کنستانترهی پروتئین آبپنیر: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و سینتیک رهایش | ثمین صادقی | کارشناسی ارشد | رضوی | ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ |
تاثیر صمغ ریشه سریش به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی بستنی کم چرب | فاطمه سبزمیدانی | کارشناسی ارشد | تقی زاده | ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ |
مدل سازی طراحی MAHP و بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ پنیرک – اسانس نعنا بر کیفیت بادنجان و مدل تخمین زمان ماندگاری آن | فائزه فرازبخت | دکتری(Ph.d) | صداقت | ۱۴۰۰/۱۱/۱۲ |
تولید امولسیون دوگانه نوشیدنی زعفران و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و مطالعه شناختی با استفاده از ارزیابی خلق و الکتروانسفالوگرافی | سمانه نایبی فر | دکتری(Ph.d) | محبی | ۱۴۰۰/۱۲/۱۸ |
بررسی تاثیر سه روش برشته کردن -هوای داغ، مادون قرمز و ترکیبی هوای داغ - مایکروویو- بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی سویق گندم و کاربرد منطق فازی در ارزیابی ویژگی های حسی محصول | وحید نجفی | دکتری(Ph.d) | تقی زاده | ۱۴۰۰/۱۰/۰۷ |
عنوان : بررسی اثر ژل آلوئهورا (به عنوان یک پوشش خوراکی) بر کیفیت و زمان نگهداری قارچ دکمهای | سارا قزوینی | کارشناسی ارشد | صداقت | ۱۴۰۰/۱۲/۲۴ |
ناگت مرغ آنالوگ: بهینه سازی فرمولاسیون با استفاده از مخلوط پروتئین های غیرگوشتی و اولئوژل ها و بررسی ساختار فیزیکوشیمیایی آن | مصطفی فلاح دلاور | دکتری(Ph.d) | مظاهری طهرانی | ۱۴۰۰/۱۲/۱۸ |
ارزیابی ویژگی های ساختاری و عملکردی بایژل بر پایه اولئوژل موم کارنوبا و هیدروژل پروتئین خلر به منظور انکپسولاسیون بتا کاروتن | سرور لطفی شیرازی | دکتری(Ph.d) | کوچکی | ۱۴۰۱/۰۳/۰۳ |
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر تقلیدی تولیدی از اینولین و کنسانتره پروتئین آب پنیر | نسیم قبادی | کارشناسی ارشد | مظاهری طهرانی | ۱۴۰۱/۰۳/۱۰ |
بررسی تاثیر جدایه های لاکتیکی حاصل از فراورده های لبنی بومی و دوره رسیدگی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی پنیر فتا | فاطمه خسروی طالبی | کارشناسی ارشد | عدالتیان دوم | ۱۴۰۱/۰۴/۱۲ |
بررسی خصوصیات رئولوژیکی، تریبولوژیکی، حسی و ریز ساختاری امولسیون های آب در آب حاصل از مخلوط نشاسته-صمغ دانه ریحان | زهرا زمانی | دکتری(Ph.d) | رضوی | ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ |
بررسی اثر تیمارهای آنزیمی و اسیدی جهت تولید گاما آمینوبوتیریک اسید -گابا- توسط سویه های منتخب باکتری های اسید لاکتیک در محیط کشت حاوی ضایعات قهوه | پیام آلبویه | کارشناسی ارشد | طباطبائی یزدی | ۱۴۰۱/۰۴/۱۲ |
بررسی امکان تولید هیدروژل پروتئین آبپنیر- صمغ قدومه شهری به روش انعقاد سرد به منظور درون پوشانی کورکومین | بیتا دل ارام | کارشناسی ارشد | کوچکی | ۱۴۰۱/۰۴/۲۱ |
کاربرد شبیهسازی دینامیک مولکولی در بهبود ویژگیهای عملکردی نیسین و ارزیابی خصوصیات آن به صورت آزاد و ترکیب با لاکتوفرین و مقایسه با نمونه تجاری. | نگین غظنفری | دکتری(Ph.d) | طباطبائی یزدی | ۱۴۰۱/۰۴/۱۴ |
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر زمان ماندگاری مخلوط سبزی خوردن شامل ریحان، تره و گشنیز | المیرا اسماعیل زاده | کارشناسی ارشد | تقی زاده | ۱۴۰۱/۰۴/۲۸ |
بررسی اثر نوع نشاسته -ذرت، گندم، سیب زمینی-و تغییرات شرایط فرایند اکستروژن-دما و رطوبت- بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین بافت داده شده گیاهی بر پایه پروتئین سویا | محمدرضا کیانیانی | کارشناسی ارشد | شهیدی | ۱۴۰۱/۰۴/۲۱ |
ارزیابی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی مکعبهای حاصل از پودر اسفناج تولید شده به روش خشککردن کفپوشی | مریم السادات امامی | کارشناسی ارشد | محبی | ۱۴۰۱/۰۴/۲۸ |
طراحی یک استراتژی جدید مبتنی بر حساسیت جانبی برای افزایش فعالیت آنتی بیوتیکی در برابر سویه های مقاوم به فلوروکینولون در کامپیلوباکتر ژژونی | حدیثه زندرجبی | دکتری(Ph.d) | طباطبائی یزدی | ۱۴۰۱/۰۵/۳۰ |
ریزپوشانی Lactobacillus reuteri به روش امولسیون سازی، بررسی ویژگی های میکروذرات و زنده مانی باکتری تحت شرایط نگهداری، فراوری و دستگاه گوارش | فروغ تیموری | کارشناسی ارشد | شهیدی | ۱۴۰۱/۰۴/۲۱ |
عنوان طرح : ارزیابی اثر متغیرهای پخت اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی وعملکردی پودر سوپ نیمه آماده برپایه ی گل کلم تازه ، نشاسته ذرت و آرد ذرت | سمیه زرقانی | کارشناسی ارشد | کوچکی | ۱۴۰۱/۰۶/۳۰ |
بررسی اثر پوشش خوراکی ضدمیکروبی کیتوزان حاوی عصاره گیاه سرخارگل بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوساله در دمای نگهداری یخچال(4°C) | مریم ودادی وند | کارشناسی ارشد | صداقت | ۱۴۰۱/۰۸/۱۶ |
بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی پلی اتیلن/ پلی لاکتیک اسید تقویت شده با نانوگرافن اکساید | مریم فتحی فر | دکتری(Ph.d) | صداقت | ۱۴۰۱/۰۸/۲۴ |
تولید کمپلکس کواسروات حاصل از پروتئین خلر اصلاح شده به سه روش حرارتی، فراصوت و فشار بالا- صمغ قدومه شیرازی و بررسی کاربرد آن در درون پوشانی کورکومین | الا قاسمی کیا | دکتری(Ph.d) | کوچکی | ۱۴۰۱/۰۸/۱۵ |
بررسی کشت همراه باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 و مخمر ساکارومایسس سرویزیه PTCC5052 جهت بهینه سازی شرایط تولید پپتید زیست فعال در بستر لجن لبنی و مطالعه خواص بیولوژیکی آن | علیرضا حیدریان | کارشناسی ارشد | طباطبائی یزدی | ۱۴۰۱/۰۹/۲۲ |
بهینه سازی بستر حاوی ضایعات قهوه به روش تخمیر غوطه وری جهت تولید آنزیم زایلاناز از آسپرژیلوس نایجر PTCC 5010 | فاطمه ابراهیمی | کارشناسی ارشد | مرتضوی | ۱۴۰۱/۰۹/۲۲ |
بررسی رشد و زنده مانی لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17 - 4 به همراه ویتامین D ریزپوشانی شده با تیمار اولتراسونیک و تعیین پایداری آن در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش | بهاره فروزان نیا | کارشناسی ارشد | مرتضوی | ۱۴۰۱/۰۹/۲۲ |
مطالعه ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی ملانوئیدینهای هسته خرمای برشته حاصل از دو واریته استعمران و مضافتی | احمدرضا علی دوست | کارشناسی ارشد | معین فرد | ۱۴۰۱/۱۱/۰۹ |
نانوالیاف سلولزی حاصل از پسماند قهوه: بررسی ویژگیها به عنوان تابعی از اندازه ذرات | حوریه رحمانی خشک | کارشناسی ارشد | معین فرد | ۱۴۰۱/۱۱/۰۹ |
نانوکریستالهای سلولزی حاصل از پسماند قهوه: بررسی ویژگیها به عنوان تابعی از اندازه ذرات | مهدیه استادی مقدم | کارشناسی ارشد | معین فرد | ۱۴۰۱/۱۱/۰۹ |
بررسی تأثیر نشاسته ی اصلاح شده و قند زایلیتول بر خصوصیات رئولوژی و فیزیکوشیمیایی کاستارد | راضیه کاشی | کارشناسی ارشد | رضوی | ۱۴۰۱/۱۱/۱۹ |
اثر صمغ های بومی بر خصوصیات رئولوژیکی، تریبولوژیکی و حسی پودر خامه ای کننده غیرلبنی قهوه با چربی کاهش یافته | فردوس پورعبداله | کارشناسی ارشد | رضوی | ۱۴۰۱/۱۱/۱۹ |
تولید و ارزیابی فوم مویینه غذایی با استفاده از نانوذرات کیتوزان و عصارهی ریشهی گیاه چوبک | پردیس رستم ابادی | کارشناسی ارشد | محبی | ۱۴۰۱/۱۱/۱۹ |
ارزیابی روش افزایش وزن در خصوص پایش پراکسایش لیپیدی | هانیه پاشائی | کارشناسی ارشد | فرهوش | ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ |
ارزیابی روش هدایت الکتریکی در خصوص پایش پراکسایش لیپیدی | نجوا زهره وند | کارشناسی ارشد | فرهوش | ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ |
ارزیابی روش کدورتسنجی در خصوص پایش پراکسایش لیپیدی | مهیار مجتهدی خامنه | کارشناسی ارشد | فرهوش | ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ |
اصلاح ویژگیهای ساختاری و فیزیکوشیمیایی نشاسته خلر-. -Lathyrus sativus L توسط اولتراسوند | محمدکاظم حیدریان | کارشناسی ارشد | شهیدی | ۱۴۰۱/۱۲/۰۶ |
ژل هوادهی شده مبتنی بر کانژوگه ایزوله پروتئین سویا - صمغ ژلان حاصل از واکنش مایلارد | ستایش فردوسیان | کارشناسی ارشد | وریدی | ۱۴۰۱/۱۱/۰۴ |
بررسی اثر پوشش خوراکی سیستئین و بستهبندی اتمسفر اصلاحشده -MAP- در حفظ کیفیت و زمان نگهداری ریحان سبز | ناهید نوروزی جاجرم | کارشناسی ارشد | صداقت | ۱۴۰۱/۱۲/۰۶ |
بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و حسی کیک فراسودمند حاوی مکمل فیبری اکسترود شده تفاله انگور - سبوس جو دوسر | اشرف گوهر | کارشناسی ارشد | کوچکی | ۱۴۰۱/۱۲/۰۶ |
تولید شناساگر طبیعی pH بر پایه پلیوینیلالکل/ایزوله پروتئین خلر حاوی آنتوسیانین سماق و بررسی کارایی در تشخیص فساد ماهی تازه | مرضیه رضایی | دکتری(Ph.d) | صداقت | ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ |
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از ضایعات خرما و بررسی راندمان تولید L - اسید لاکتیک در آن ها | مریم طلوع نداف ابکوهی | دکتری(Ph.d) | شهیدی | ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ |
امولسیونژل کانژوگه میلارد متشکل از پساب پخت نخود و صمغ ژلان | پریسا شیرزادی قلعه شاهی | کارشناسی ارشد | وریدی | ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ |
کاتیون های با ارزش تغذیه ای، چگونه می توانند فیبریلاسیون پروتئین های آب پنیر را تحت تاثیر قرار دهند؟ -از منظر ریخت شناسی، ساختاری و بین سطحی- | زهرا کاظمی طاسکوه | دکتری(Ph.d) | وریدی | ۱۴۰۲/۰۱/۳۰ |
بررسی ویژگی های ضدباکتریایی پوشش زیست تخریب پذیر و زیست فعال کربوکسی متیل سلولز حاوی پستبیوتیک باکتری Lactobacillus reuteri و ارزیابی تاثیر این پوشش بر ایمنی و زمان ماندگاری گوشت گوساله خام در یخچال | زهرا احمدی | کارشناسی ارشد | شهیدی | ۱۴۰۲/۰۳/۳۰ |
بررسی بیان ژن های مولد اگزو پلی ساکارید در گونه های انتروکوکوس جداسازی شده از کشک سنتی ایرانی (منطقه خراسان) تحت تنش های محیطی/ تکنولوژیکی | فرزانه کرمانی | کارشناسی ارشد | عدالتیان دوم | ۱۴۰۲/۰۳/۳۰ |
ارزیابی سویه های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جداشده از فراورده های لبنی سنتی به عنوان کشت همراه از نظر انتقال ژن های مقاومت به ونکومایسین در شرایط آزمایشگاهی و فرایند تولید پنیر لیقوان | نرگس ال عامر | کارشناسی ارشد | یاورمنش | ۱۴۰۲/۰۳/۳۰ |
جداسازی و شناسایی باکتریوفاژهای آلوده کننده از لجن سپراتور و باکتوفیوژ و ارزیابی ویژگی های ضدباکتریایی و عملکردی آن ها در شرایط برون تنی | فاطمه مصلائی | دکتری(Ph.d) | طباطبائی یزدی | ۱۴۰۲/۰۴/۰۷ |
استفاده از عصاره پوست سبز گردو و بررسی اثر روغن کرچک / تارتاریک اسید در تهیه فیلم ضد میکروبی زیست تخریب پذیر مرکب پلی اتیلنی و نشاسته گرمانرم -TPS- و استفاده آن در بسته بندی ماهی قزل آلای رنگین کمان | نرجس جنتی ها | دکتری(Ph.d) | صداقت | ۱۴۰۲/۰۲/۳۰ |
بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان ، لاکتات کلسیم و نوع بسته بندی در حفظ کیفیت و زمان نگهداری کاهوی برش خورده رقم رومین | تهمینه قیاسی نوعی | کارشناسی ارشد | صداقت | ۱۴۰۲/۰۴/۰۷ |
سینتیک فعالیت اسیدهای گالیک و الاژیک در مهار رادیکال DPPH و ممانعت از پراکسایش لیپیدی | الناز خدامان | دکتری(Ph.d) | فرهوش | ۱۴۰۲/۰۴/۰۵ |
طراحی آپتاسنسور بدون برچسب بر پایه فلوئورسانس به منظور تشخیص حساس آکریلآمید در سیستمهای غذایی | مریم تاج گردون | کارشناسی ارشد | معین فرد | ۱۴۰۲/۰۵/۳۱ |