با افتخار به اطلاع میرساند تیم دانشجویان گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد متشکل از یک عضو هیات علمی این گروه و چهار تن از دانشجویان دوره کارشناسی این رشته با نام «گروه آبتک»، حائز کسب رتبه اول در بخش آب نخستین رویداد تخصصی چالش محور آب، انرژی و محیط زیست در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف شدند.
در این رویداد که از تاریخ 2 الی 4 اردیبهشت 98 در مرکز نوآوری و فناوری آب، محیط زیست و انرژی واقع در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف زیر نظر معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، 270 نفر از دانشجویان نخبه در قالب 40 تیم از شهرهای تهران (دانشگاه صنعتی شریف و...)، مشهد (دانشگاه فردوسی مشهد)، اصفهان، قم و ...، در سه حوزه آب، محیط زیست و انرژی به ارائه و دفاع از طرحهای خود پرداختند.
در روز نخست رویداد، تیمها در بخشهای مرتبط با رشته خود به ارائه طرح ها پرداخته و به طور تخصصی توسط اساتید از نقطه نظر علمی، اقتصادی و عملی و کاربردی ...، مورد ارزیابی و اعتبارسنجی قرار گرفته و در نهایت تنها 20 تیم به مرحله نهایی راه یافتند.
روز دوم رویداد، مختص به حوزه انرژی و روز سوم ویژه دو حوزه آب و محیط زیست بود که گروهها مجدداً به ارائه و دفاع از طرحهای خود در مقابل داوران علمی، سرمایهگذاران، اساتید، دانشجویان و سایر شرکتکنندگان پرداختند که طی این رقابت نفسگیر، تیم دانشجویان گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد با ارائه طرحی با عنوان “سیستم آبیاری چگالشی در شرایط کمآبی” موفق به کسب رتبه اول در بخش آب با تعداد آرای 34 و اختلاف فاحش 15 رأی نسبت به تیم دوم شدند. لازم به ذکر است که اکثر شرکتکنندگان از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف (دوره دکتری) و دیگر دانشگاه ها بوده و «تیم آبتک» تنها گروه دوره کارشناسی برگزیده در این برنامه علمی از دانشگاه فردوسی مشهد بود.
اعضای این گروه که با سرپرستی و هدایت مهندس سید مجید هاشمینیا، عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی آب در رویداد شرکت نمودند به شرح زیر میباشند:
آقایان:
محمد جواد رضوان پور (دانشجوی سال چهارم کارشناسی علوم و مهندسی آب گرایش آبیاری و زهکشی- غیر حضوری)
محسن ناظری (دانشجوی سال چهارم کارشناسی علوم و مهندسی آب گرایش سازههای آبی- غیر حضوری)
محمد طلعتی (دانشجوی سال سوم کارشناسی علوم و مهندسی آب گرایش سازههای آبی- حضوری)
هادی قنبری طرقبه (دانشجوی سال چهارم کارشناسی علوم و مهندسی آب گرایش مهندسی منابع آب- حضوری)
لازم به ذکر است که تیمهای برتر این رویداد پس از طی یک دوره 3 ماهه تحقیقاتی و عملیاتی، موفق به دریافت گرنت 100 میلیون تومانی برای انجام مطالعات و اجرای طرح خود خواهند شد.
آدرس خبر برگزاری رویداد در وبسایت معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری:
http://yon.ir/b7dBP
آدرس خبر در سایت آبتک:
https://iwse.ir/?p=4817