ماهیتو با کشاورزی بگیر

 

گفتمان "ماهیتو با کشاورزی بگیر!" از مجموعه برنامه های هفته آموزش دانشکده کشاورزی در روز سه شنبه 10 اردیبهشت 1398 در سالن آمفی تئاتر ابونصری هروی دانشکده کشاورزی برگزار شد.

همزمان با هفته بزگداشت مقام معلم و در ادامه برنامه های هفته سرآمدی آموزش، نشستی با حضور تنی چند از اعضای هیأت رئیسه دانشکده، اساتید، دانشجویان و میهمانانی متشکل از کارآفرینان برتر گرایش های مختلف کشاورزی، با هدف انتقال تجربیات و افزایش توانمندی های دانشجویان در عرصه های تولید و فناوری با اتکاء به تلاش های کاربردی و آموزش های عملی روز سه شنبه، 10 اردیبهشت 1398، ساعت 12 تا 14 در محل سالن آمفی تئاتر ابونصری هروی ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشکده برگزار شد.
در این نشست دکتر احمد نظامی، رئیس دانشکده کشاورزی طی سخنانی، با تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم و قدردانی از تلاش های همکاران حوزه معاونت آموزشی و فرهنگی، از دانشجویان خواست که به جنبه های عملی علم توجه کنند و آموخته های تئوریک را پشتوانه ای برای کسب مهارت و توانایی های حرفه ای در عرصه های مختلف کشاورزی، طبیعت، مزارع، دامداری ها و ... نمایند  و با رغبت جایگاه خود را در جامعه تثبیت نمایند.
دکتر نظامی افزود: هر چند که موانعی مانند بروکراسی های رایج و مسایل اداری برسر راه کسب مهارت وجود دارد، اما میتوان با نوآوری و خلق فرصت های جدید و یافتن جایگاه در بازار و درآمدزایی درکسب و کار، و ورود به عرصه رقابت از تضعیف انگیزه ها  و مغفول ماندن توانایی جلوگیری کرد.
همچنین دکتر رضا توکل افشاری، معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده طی سخنانی از دانشجویان خواست به قابلیت های فردی و تواناییهای جانبی خود توجه کنند و زندگی اساتید خود را مطالعه کنند تا از درس های نهفته در حیات آنان سود جویند و در جهت موفقیت و امیدواری گام بردارند.
یادآور می شود: که در این برنامه تحت عنوان: گفتمان “ماهیتو با کشاورزی بگیر!“ آقای دکتر رسول خدابخشیان کارگر، عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم و مدیر دفتر توسعه  و انتقال فناوری نیز سخنانی را با محوریت مهارت آموزی و مهارت افزایی ارایه نمود و سپس آقایان مهندس موهبتی، مدیر عامل مجتمع گلخانه ای گل رز بیرجند در خصوص کار آفرینی در زمینه تولید گل رز، دکتر عباسیان، مدیر عامل شرکت سیمرغ سبز امید در زمینه تولید و فرآوری گیاهان دارویی و آقای کوماری رئیس هیئت مدیره شرکت ژرفابین در خصوص کارآفرینی با استفاده از فناوری های نوین در حوزه تولید ماشین آلات صنایع غذایی طی گفتگوهایی رودرو و در قالب پرسش و پاسخ، دیدگاه ها، تجربیات، موانع و شاخصه های تولید در عرصه های مختلف کشاورزی را بازگو نمودند.

 

 

 

اخبار دانشکده