دکتر محمد باقر حبیبی نجفی
درجه علمی: استاد
گرایش: میکروبیولوژی مواد غذایی
ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
تلفن تماس: 38805772-051
علایق و محورهای برنامه پژوهشی:
- بیوتکنولوژی مواد غذایی
- میکروبیولوژی مواد غذایی
- بسته بندی هوشمند مواد غذایی
- صنایع تخمیری مواد غذایی
- استخراج، خالص سازی و کاربرد آنزیم
نحوه ارتباط داوطلبان دوره دکتری برای پاسخ به سوالات احتمالی در خصوص شیوه کار:
- تلفن دفتر: 05138805772
- آدرس دفتر مجازی: https://vroom.um.ac.ir/habibi
انتظارات از داوطلبان:
- رعایت کلیه ضوابط و مقررات
- تلاش مستمر و پیگیر در انجام امور محوله