دکتر فخری شهیدی
درجه علمی: استاد
گرایش: میکروبیولوژی مواد غذایی
ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
شماره تماس: 38805778-051
علایق و محورهای برنامه پژوهشی:
- تولید مواد غذایی پروبیوتیک، پری بیوتیک، سین بیوتیک، عملگر و غذاداروها
- فورمولاسیون مواد غذایی (به ویژه میوه و سبزی ها)
- بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی مواد غذایی (باکتری های اسید لاکتیک)
- کاربرد تکنولوژی های نوین اعم از حرارتی و غیر حرارتی در فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- مباحث زیست پزشکی مرتبط با صنایع غذایی
نحوه ارتباط داوطلبان دوره دکتری برای پاسخ به سوالات احتمالی در خصوص شیوه کار:
- تلفن دفتر: 38805778-051
- ایمیل:این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
- آدرس دفتر مجازی: https://vroom.um.ac.ir/fshahidi
انتظارات از داوطلبان:
- مسئولیت پذیری، پشتکار، اخلاق علمی و روحیه کار تیمی
- تسلط بر زبان انگلیسی و نحوه نگارش مقالات فارسی و انگلیسی
- شرکت مستمر و فعال در کلاس های آموزشی و دوره های پژوهشی
- حضور تمام وقت در دانشکده و انجام امورات محوله (آموزشی و پژوهشی) از سوی استاد راهنما
- برای اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه فرمایید
https://fumdrive.um.ac.ir/index.php/s/CfEiPxSjefoCSsH#pdfviewer