دکتر محمد علی رضوی
درجه علمی: استاد
گرایش: مهندسی مواد غذایی
ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
شماره تماس: 38805763-051
علایق و محورهای برنامه پژوهشی:
- خواص فیزیکی و مهندسی مواد غذایی
- رئولوژی و تریبولوژی مواد غذایی
- بیوپلیمرهای (هیدروکلوئیدهای) غذایی
- نانوفناوری مواد غذایی
- فیزیک فرآیند گوارش مواد غذایی
نحوه ارتباط داوطلبان دوره دکتری برای پاسخ به سوالات احتمالی در خصوص شیوه کار:
- تلفن دفتر: 38805763-051
- آدرس دفتر مجازی: https://vroom.um.ac.ir/s-razavi
انتظارات از داوطلبان:
- داشتن تجربه و دانش لازم در تعریف مسئله تحقیق و انجام پژوهش
- علاقمندی و آشنایی با محورهای پژوهشی اینجانب
- حضور تمام وقت در دانشگاه،
- مسئولیت پذیری، پشتکار و اخلاق علمی
- تسلط به زبان انگلیسی