نشریه پژوهش های زراعی ایران

نشریه پژوهش های زراعی ایران در تاریخ 1382/05/27 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در تاریخ 1389/10/21 از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری مجوز چاپ دریافت کرده است و از سال 1382 به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شده است. از سال 1382 تا 1387 به صورت دو فصلنامه، سال 1389 به صورت دوماهنامه و از 1390 تاکنون به صورت فصلنامه در حال فعالیت می‌باشد.
این نشریه مقاله های برگرفته از نتایج تحقیقات بنیادی و کاربردی در زمینه اکوفیزیولوژی، به زراعی، مدل سازی، فرآیندهای بیوفیزیکی مرتبط با رشد و نمو گیاهان زراعی و همچنین مقاله هایی که جنبه بین رشته ای داشته و توجه خاص به فیزیولوژی، زراعت و عملکرد گیاهان زراعی داشته باشند، در صورتی که تاکنون در هیچ نشریه داخلی و یا خارجی به چاپ نرسیده باشد، پذیرش می‌نماید.

نام نشریه:

پژوهش های زراعی ایران

(Iranian Journal of Field Crops Research)

نوع نشریه: علمی
مدیر مسئول: دکتر پرویز رضوانی مقدم
سردبیر: دکتر حمیدرضا خزاعی
دوره انتشار: فصلنامه
پایگاه هایی که نشریه در آن نمایه می شود:
  • Google Scholar - CABI - Ulrichweb
  • پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)
  • پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)
  • بانک اطلاعات نشریات کشور (MAGIRAN)