دکتر مهدی وریدی
درجه علمی: دانشیار
گرایش: تکنولوژِی مواد غذایی
ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
تلفن تماس: 38805775-051
علایق و محورهای برنامه پژوهشی:
شیمی پروتئین های غذایی با تاکید بر:
- بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و عملکردی منابع پروتئینی و روش های مختلف اصلاح آن ها
- بررسی اتصال و بر هم کنش بین پروتئین های غذایی و لیگاندها
- طراحی و مطالعه ویژگی های انواع ژل های بر پایه پروتئین و کاربرد آن ها در مواد غذایی
نحوه ارتباط داوطلبان دوره دکتری برای پاسخ به سوالات احتمالی در خصوص شیوه کار:
- تلفن دفتر: 05138805775
- آدرس دفتر مجازی (با هماهنگی قبلی): https://vroom.um.ac.ir/m-varidi
- آدرس پست الکترونیک: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
انتظارات از داوطلبان:
- گذراندن موفق دروس تئوری دوره دکتری به گونه ای که منجر به تقویت مبانی تئوری مرتبط با موضوع رساله دکتری گردد.
- طی دوره پژوهشی و انجام رساله دکتری به گونه ای که منجر به ارتقاء سطح علمی و دستاوردهای شایسته گردد.
- حضور تمام وقت در دانشکده و انجام امورات محوله (آموزشی و پژوهشی) از سوی استاد راهنما
- مهمترین انتظارات دانشگاه از دانشجوی دکتری را می توانید در آدرس زیر مطالعه نمائید.