Book Title Authors Publications Last Publication Year
Publications Last Publication Year
نگهداری بیولوژیکی گوشت نقش ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیکShahidi Fakhriبارثاوا1996
دانش و تکنولوژی تولید ماستRazavi Seyed Mohammad Ali,Habibi Najafi Mohammad B,Mazaheri Tehrani Mostafaجهاد دانشگاهی مشهد1998
زراعت نوینShahidi Fakhri1999
کارخانه های مواد غذاییShahidi Fakhri2000
microbiology and immunologyShahidi Fakhri,Edalatian Dovom Mohammad Reza,Mohebbi Mohebbat02003
آنزیمها در صنایع غذاییShahidi Fakhriانتشارات دانشگاه فردوسی2003
مقدمه‌اي بر ميكروبيولوژي صنعتيMortazavi Sayed Ali2004
تولید پنیر فتابه روش صنعتی و سنتیRazavi Seyed Mohammad Ali,Ghoddusi Hamid Bahador,Habibi Najafi Mohammad B,Mazaheri Tehrani Mostafa2004
پیش بینی زمان ماندگاری مواد غذایی بر اساس مدل های ریاضیEdalatian Dovom Mohammad Reza,Mortazavi Sayed Ali,Mohebbi Mohebbatنشر جهانکده به سفارش معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد سب2005
اصول رعایت بهداشت در واحدهای صنایع غذاییMazaheri Tehrani Mostafa,Habibi Najafi Mohammad Bمرز دانش2005
روش هاي غير حرارتي نگهداري مواد غذاييMortazavi Sayed Ali2006
مبانی سینتیک واکنشها در مواد غذاییYavarmanesh Masoudانتشارات بیهق2006
فناوریهای نوین صنایع غذاییYavarmanesh Masoud,Mortazavi Sayed Aliانتشارات واژگان خرد2006
ویژگی های کیفی در فراوری گوجه فرنگی (جلد دوم)Mazaheri Tehrani Mostafa,Mortazavi Sayed Aliمرز دانش2007
تولید و فراوری گوجه فرنگی (جلد اول)Mazaheri Tehrani Mostafa,Mortazavi Sayed Aliمرز دانش2007
Encyclopedia of Agricultural, Food, and Biological Engineering - Book chapterTaghizadeh MasoudTaylor and Francis2008
تکنولوژی فرآورده های خمیریShahidi Fakhriانتشارات دانشگاه فردوسی مشهد2008
مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی غذاییHabibi Najafi Mohammad B2008
Egg Nutrition and BiotechnologyGhoddusi Hamid Bahador,Shahidi Fakhri.2009
غنی سازی آرد گندمMazaheri Tehrani Mostafaمرزدانش2009
میکروبیولوژی غذایی مدرن جلد 1Mortazavi Sayed Ali2009
میکروبیولوژی غذایی کاربردی و ازمایشگاهیTabatabaei yazdi Farideh,Mortazavi Sayed Ali2009
میکروبیولوژی غذایی مدرن جلد 2Mortazavi Sayed Ali2009
مدل سازی پاسخ های میکروبی در مواد غذاییMortazavi Sayed Aliآییژ2009
آب و اقتصاد آن در صنعت قندElahi Mohammadیوکابد2010
کوره آهک و تولید شیر آهک در صنعت قندElahi Mohammadیوکابد2010
مقدمه ای بر بیوتکنولوژی مواد غذاییHabibi Najafi Mohammad B2010
تکنولوژی شیر و فرآورده‏های لبنیTabatabaei yazdi Farideh,Mortazavi Sayed Aliانتشارات ترجمان خرد2010
عملکرد و کاربرد انواع افزودنی های سلامتی بخش در صنایع لبنیMazaheri Tehrani Mostafa,Moeenfard Marzieh2010
روش های PCR در مواد غذاییMortazavi Sayed Ali,Tabatabaei yazdi Farideh2010
آنزیمها در صنایع غذاییShahidi Fakhriانتشارات دانشگاه فردوسی مشهد2010
صنایع غذایی نوینMohebbi Mohebbat,Tabatabaei yazdi Faridehپژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان2010
تکنیک های ملکولی در بوم شناسی میکروبی مواد غذایی تخمیریMortazavi Sayed Ali2011
مبانی مهندسی فرآیند غذاییRazavi Seyed Mohammad Ali2011
فرآوری های حداقل در صنایع غذاییShahidi Fakhri2011
فراوری مواد غذایی با فشار بالاTabatabaei yazdi Farideh,Mortazavi Sayed Aliانتشارات جهاد دانشگاهی مشهد2011
Mushrooms: Types, Properties and NutritionTaghizadeh MasoudNova Publishers2012
میکروبیولوژی و ایمونولوژیEdalatian Dovom Mohammad Reza,Shahidi Fakhri,Mohebbi Mohebbat2012
دستورالعمل کنترل کیفی ازمایشگاهی در کارخانه های قندBehzad Khalil,Elahi Mohammad2013
راهنمای محیط های کشت میکروبی مواد غذاییShahidi Fakhriانتشارات جهاد دانشگاهی مشهد2013
راهنمای خطرات ایمنی مواد غذاییMazaheri Tehrani Mostafaانتشارات جهاد دانشگاهی مشهد2013
روشهای پخت اکستروژنShahidi Fakhri2014
اصول برچسب گذاری مواد غذاییSedaghat Nasser,Moeenfard Marzieh2014
اثر فرایند بر ایمنی و کیفیت مواد غذاییShahidi Fakhri2014
Rheology: Principles, Applications and Environmental ImpactsRazavi Seyed Mohammad AliNova publishers, New York2015
تکامل مولکولی: مقدمه ای بر همسانه سازی ژن و ریاضیات فیلوژنتیکMortazavi Sayed Aliمعاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار2015
Novel Approaches of Nanotechnology in Food: Vol. 1, Chapter 8: Starch nanomaterials: A state-of-the-Razavi Seyed Mohammad AliElsevier Inc., Oxford, Academic press2016
روش های نانوپوشانی اجزای تشکیل دهنده مواد غذاییShahidi Fakhri2016
مبانی قندسازی و شربت گیری از چغندر قند از مزرعه تا استخراج در کارخانهBehzad Khalil2016
توسعه و تولید ماستMazaheri Tehrani Mostafa2016
Advances in Food Rheology and Its Applications-Chapter 17: Rheology and Texture of Basil Seed GumRazavi Seyed Mohammad AliWoodhead Publishing, Elsevier2016
کاربرد آمار پیشرفته در علوم و تکنولوژی مواد غذاییMortazavi Sayed Ali,Tabatabaei yazdi Faridehنی نگار2016
نانوبیوتکنولوژی: کاربردهای نوین صنعت پزشکی و غذاییMortazavi Sayed Aliشیراز: صبح انتظار2016
Proteolytic System of Lactobacilli: A Case StudyHabibi Najafi Mohammad BOmniScriptum GmbH & Co.2016
Bioactive Molecules in Food- Rheology of Food GumsRazavi Seyed Mohammad AliSpringer International Publishing2018
Handbook of Food Bioengineering- Vol. 20-Biopolymers for Food Design, Chapter 10: Biopolymers for faRazavi Seyed Mohammad AliElsevier Inc., Academic press2018
Emerging natural hydrocolloids: rheology and functionsRazavi Seyed Mohammad AliJohn Wiley & Sons Ltd2019
Emerging Natural Hydrocolloids Rheology and Functions- Chapter 10: Qodume Shahri Seed GumKoocheki ArashJohn Wiley & Sons Ltd2019
Emerging Natural Hydrocolloids Rheology and Functions- Chapter 16: Marshmallow Flower GumKoocheki Arash,Razavi Seyed Mohammad AliJohn Wiley & Sons Ltd2019
اکولوژی میکروبی: اکوسیستم‌های غذاییShahidi Fakhri,Tabatabaei yazdi Farideh2019
اصول فراوری و نگهداری مواد غذاییShahidi Fakhri,Koocheki Arash2019
فراوری های نوین در صنعت موادغذایی اثرات آن بر ویژگی های رئولوژیکی و عملکردیShahidi Fakhri2019
Handbook on spray drying applications for food industries: chapter: Encapsulation of flavors by spraMohebbi MohebbatCRC Press2019
Nanotechnology in the Beverage Industry: Chapter 11 - Nanoencapsulation of flavors for beverage manuMohebbi MohebbatElsevier2020
Saffron: Science, Technology and Health- Chapter 17:Dehydration of saffron stigmasKoocheki ArashWoodhead Publishing2020
Saffron: Science, Technology and Health- Chpter 18: Saffron packagingKoocheki ArashWoodhead Publishing2020
Saffron: Science, Technology and Health-Chapter 20: Saffron adulterationKoocheki ArashWoodhead Publishing2020
Advances in Food and Nutrition ResearchFarhoosh RezaElsevier2020
میکروبیولوژی مواد غذایی (جلد اول) میکروارگانیسم های مرتبط به مواد غذایی، بیماری های ناشی از مواShahidi Fakhri2021
میکروبیولوژی مواد غذایی (جلد دوم) میکروارگانیسم های مرتبط با نگهداری و فراوری مواد غذاییShahidi Fakhri2021
Fenugreek Traditional and Modern Medicinal UsesVaridi MehdiTaylor and Francis2022
موادغذایی عملگر و غذاداروهاShahidi Fakhri2022
پلاسمای سرد در موادغذایی و کشاورزی- اصول و کاربردهاShahidi Fakhri2022
میکروبیولوژی و فناوری غذاهای تخمیریHabibi Najafi Mohammad B2023
حبوباتHabibi Najafi Mohammad Bجهاد دانشگاهی مشهد2023
Polylactic Acid Composites Sustainable Biocomposites: Chapter 5 Barrier properties of polylactic aciRazavi Seyed Mohammad AliDe Gruyter2024
Polylactic Acid Composites Sustainable Biocomposites: Chapter 6 Heat-sealing properties of polylactiRazavi Seyed Mohammad AliDe Gruyter2024
Polylactic Acid Composites Sustainable Biocomposites: Chapter 7 Reactive extrusion of polylactic aciRazavi Seyed Mohammad AliDe Gruyter2024