Plan Title Executors Status
Status
پایش فساد اکسایشی روغن های خوراکی به روش وزنی Reza Farhooshterminated
استفاده از پپتید ضد میکروبی ملیتین به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت گاو طی دوره نگهداریFarideh Tabatabaei yazditerminated
1- بررسی و تحقیق درخصوص بهینه سازی و ارتقاء شرایط تولید و نگهداری خمیر مایه فوری 2-انجام آزمایش های مواد اولیه -فرایند تولید- محصول نهائی (میکروبی و شیمیایی) Fakhri Shahiditerminated
تولید پوشش نانوفیبری به روش الکتروریسی دو محوره با ساختار هسته-پوسته از پلی اتیلن اکساید-کیتوزان و بارگذاری شده با اسید گالیک و نیسین و ارزیابی ویژگی های آن با هدف افزایش زمان ماندگاری گوشت و فرآورده های آن در یخچال Fakhri Shahiditerminated
بهینه سازی آغازگر ماست به منظور جلوگیری از رشد میکرو اروگانیسم های عامل فساد و بیماری زا Fakhri Shahiditerminated