آدرس: انتهای شهرک طرق- بعد از ریل راه آهن و قبل از مزرعه نمونه آستان قدس رضوی سمت چپ

شماره تماس: 38713758-051

معرفی مرکز

مركز تحقيقات گاو شيري صنعتي در سال 1359 در محل ضلع شمالي مزرعه دانشکده واقع در طرق ایجاد گردید و همزمان تعداد 30 رأس گاو شیری هلشتاین برای رفع نیازهای آموزشی دانشکده خریداری و در آن نگهداری گردید. در طول سالهای بعد به تکمیل ساختمانها و تأسیسات آن پرداخته شده است.

این واحد به ظرفيت 512 رأس گاو اصيل در مزرعه دانشكده واقع شده است و به مساحت 7/4 هكتار داراي بخشهاي مختلف، پرورش گوساله، تليسه، گاو شيري، مجتمع انبارها و آسياب ميكسر، سيلوها،
سالنهاي تحقيقاتي، کلینیک و آزمایشگاه و واحدهاي مسكوني مخصوص كارگران و دانشجويان است. اين واحد علاوه بر ارائه خدمات مناسب به دانشجويان و محققان يكي از بهترين گاوداريهاي منطقه و كشور از نقطه نظر شاخصهاي توليد و ارائه خدمات مختلف مي باشد.

در کنار وظایف آموزش و پژوهش مرکز تحقیقات گاو شیری دانشکده روزانه به طور متوسط 4.5 تن شیر خام مرغوب را برای صنعت لبنیات منطقه تأمین می کند.

دانشکده های کشاورزی و دامپزشکی برای امور آموزش و پژوهش از این مرکز استفاده می کنند.

مرکز تحقیقاتی گاو شیری مرکز تحقیقاتی گاو شیری مرکز تحقیقاتی گاو شیری مرکز تحقیقاتی گاو شیری

مرکز تحقیقاتی گاو شیری مرکز تحقیقاتی گاو شیری DSC02907 DSC02908

DSC02916 DSC02848 DSC02913 مرکز تحقیقاتی گاو شیری