مجتمع صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد با دارا بودن خطوط تولید انواع محصولات لبنی ، کنسروی ، فرآورده های گوشتی، نان و شیرینی با استفاده از کادر علمی بسیار مجرب گروه علوم و صنایع غذایی منشاء تولید بسیاری از محصولات غذایی بوده است.

این مجتمع جهت فعالیت های آموزشی اساتید و دانشجویان گروه صنایع غذایی احداث شده است. مجتمع مذکوریکی از بزرگترین مجموعه های کاربردی آموزشی و پژوهشی در کل دانشگاههای کشور است و دارای 4000 متر مربع زیربنا با 3 سالن تولیدي، سردخانه های بالا صفر و زیر صفر، تأسیسات دیگ بخار و هوای فشرده و خطوط توليدي ومختلف می باشد.

تعداد درخواست ها برای محصولات این مجتمع انگیزه را در بهینه سازی خطوط تولید و بهره وری بیشتر از دستگاه ها منطبق و حتی فراتر از بهترین معیارهای قابل قبول در دنیا برانگیخت تا با ایجاد تنوع در محصولات و نیز اجرای بهترین ایده های پایان نامه ها و طرح ها در بالا بردن سطح کیفی و کمی تولیدات خود پاسخگوی حسن انتخاب همکاران معزز دانشگاهی و شان والای دانشگاه فردوسی در ارائه الگویی کارآمد و موفق در عرصه تولید باشند. 

محصولات تولیدی مجتمع علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به شرح ذیل اعلام می گردد.

1) رب

2) آبلمیو

3) مربا شامل مربای هویج و آلبالو

4) کنسرو شامل کنسر لوبیا چیتی و خاویار بادمجان

5) خیار شور

6) ترشی

7) کمپوت گیلاس

8) نان

9) محصولات قنادی

10) سس کچاپ

11) غذای سلامتی زا

12) ماست

13) شیر

14) نان

15) شیرینی

شماره تماس: 38804649-051

 

P1017751    P1017752    P1017753    P1017754