عنوان طرح | کلمات کلیدی | مجریان | نوع طرح |
---|---|---|---|
نوع طرح | |||
بررسی تابعیت دمایی و دینامیک تغییرات خواص رئولوژیکی پنیر پیتزای پروسس طی زمان نگهداری | پنیر پیتزا- خواص رئولوزیکی- دمای دیگ پخت | محمدباقر حبیبی نجفی,رضا حاجی محمدی فریمانی, | کاربردی- |
تاثیر غلظت، دما، pH و برخی نمک ها و قندها بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ قدومه شیرازی در محلول های رقیق | قدرت یونی، قدمه شیرازی، محلول رقیق، ویسکوزیته ذاتی | سیدمحمدعلی رضوی,آرش کوچکی,محمدعلی حصاری نژاد | بنیادی- |
بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری پسته برشته صادراتی | کیفیت , ماندگاری , پسته برشته | ناصر صداقت,سارا خشنودی نیا | کاربردی- |
ارزیابی ویژگی های کیفی برگه ی خرمالو، خشک شده با دو روش هوای داغ و تابش مادون قرمز | برگه خرمالو، خشک کردن، هوای داغ، تابش مادون قرمز، ارزیابی کیفیت | مسعود تقی زاده,امین ضیاء فروغی,سیده فاطمه موسوی بایگی,عاطفه فرهمند | کاربردی- |
بررسی اثر حداقل غلظت مهارککندگی و حداقل غلظت کشندگی عصاره های لاوندولا و رزماری بر میکروارگانیسم های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی | رزماری، لاواندولا، حداقل غلظت مهارکنندگی ، حداقل غلظت کشندگی | فریده طباطبائی یزدی,بهروز علی زاده بهبهانی,سید علی مرتضوی | کاربردی- |
بررسی اثر ضد میکروبی ازگیل بر میکروارگانیسم های عامل عفونت و مسمومیت در شرایط آزمایشگاهی | ازگیل، اثر ضد میکروبی، حداقل غلظت مهارکنندگی ، حداقل غلظت کشندگی، عصاره | فریده طباطبائی یزدی,بهروز علی زاده بهبهانی,حسین زنگانه | کاربردی- |