- نویسنده: محمد سامر
- مترجم: دکتر رسول خدابخشیان، مهندس امیرعلی رضایی
- ویراستار (مصحح): دکتر محمودرضا گلزاریان
- تاریخ انتشار: اردیبهشت 1402
- شابک (ISBN): 978-964-386-570-2
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- تعداد صفحات: 128
- عنوان به انگلیسی: Biosystems Engineering and its Applications: a study on the integration
مهندسی بیوسیستم مجموعه ای از چند رشته است که بسیاری از رشته های تخصصی در مهندسی، علوم پایه و بیوتکنولوژی را شامل می شود ...
- نویسنده: دانگ ژانگ؛ بین ونگ
- مترجم: دکتر رسول خدابخشیان، مهندس فاطمه بیدادگر
- ویراستار (مصحح): دکتر مهدی خجسته پور
- تاریخ انتشار: 1400
- شابک (ISBN): 978-964-386-496-5
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- تعداد صفحات: 232
- عنوان به انگلیسی: Robotics and Mechatronics for Agriculture
- مشاهده صفحات اولیه کتاب
در بسیاری از عرصه ها از جمله صنعت کشاورزی، از رباتیک و مکاترونیک استفاده شده است. استفاده از ماشین های مبتنی بر رباتیک در کشاورزی، در آینده رایج خواهد شد. ماشین های خودکار ...
گردآوری و تألیف: دکتر رسول خدابخشیان، تاریخ نشر:1399
فناپذيري سوخت هاي فسيلي، تنوع بخشي به منابع انرژي، توسعه پايدار و ايجاد امنيت انرژي، مشكلات زيست محيطي ناشي از مصرف انرژي فسيلي از يك طرف و پاك و تجديدپذير بودن منابع انرژي هاي نو نظير انرژي خورشيد، باد و امواج ، زمين گرمايي ، هيدروژن ، زيست توده و ... از طرف ديگر باعث توجه جدي جهانيان به توسعه و گسترش استفاده از انرژي هاي تجديدپذير و افزايش سهم اين منابع در سبد انرژي جهاني شده است.
تدوین و گردآوری: دکتر رسول خدابخشیان، دکتر محمودرضا گلزاریان - سال انتشار: 1397
خلاصه کتاب: مطالب این کتاب در قالب هشت فصل بهترتیب مشتمل بر اصول روش های غیرمخرب برای ارزیابی خواص محصولات کشاورزی،اصول اولیه و اساسی پردازش تصویر، تصویر و روشهای پردازش تصویر، اندازهگیری خواص فیزیکی میوهها با استفاده از پردازش تصویر، روشهای جدید اندازهگیری خواص فیزیکی سبزیجات، خواص فیزیکی غلات- روشهای اندازهگیری و کاربردها، خواص فیزیکی گوشت و محصولات گوشتی- روشهای اندازهگیری و کاربردها و خواص فیزیکی محصولات لبنی میباشد. در هر فصل مباحث بهگونهای جمع آوری و تدوین شده است که علاوه بر مبانی فیزیکی مربوطه، روشهای اندازهگیری خواص فیزیکی و نتایج علمی تحقیقات انجام شده مرتبط آورده شده است تا دانشجویان با کاربردهای مباحث ارائه شده در فصول مختلف از جنبههای پژوهشی آشنا شوند.
ترجمه: دكتر محمدعلی ابراهیمی نیک، مهندس ریحانه زینلی، تاریخ نشر: 1397
کتاب پیش روی شما با دیدی کاربردی، به هضم بی هوازی برای تولید بیوگاز پرداخته است. علاوه بر تشریح فرآیند، جنبه های کلی محیط زیستی، اجتماعی و کشاورزی آن را هم بیان کرده است. سپس اجزاء اصلی نیروگاه بیوگاز کشاورزی را با تصاویری گویا آورده است. راه های تصفیه بیوگاز ذکر شده است و از فناوری های مخلتف کاربرد آن مثال هایی آورده شده است. مترجمین با هدف ارائه کتابی تا حد امکان فراگیر برای دانشجویان رشته انرژی های تجدیدپذیر و سایر علاقمندان به بیوگاز، چند پیوست کاربردی به آن افزوده اند.