book resize 2گردآوری و تألیف: دکتر رسول خدابخشیان، تاریخ نشر:1399

فناپذيري سوخت هاي فسيلي، تنوع بخشي به منابع انرژي، توسعه پايدار و ايجاد امنيت انرژي، مشكلات زيست محيطي ناشي از مصرف انرژي فسيلي از يك طرف و پاك و تجديدپذير بودن منابع انرژي هاي نو نظير انرژي خورشيد، باد و امواج ، زمين گرمايي ، هيدروژن ، زيست توده و ... از طرف ديگر باعث توجه جدي جهانيان به توسعه و گسترش استفاده از انرژي هاي تجديدپذير و افزايش سهم اين منابع در سبد انرژي جهاني شده است.

در اين كتاب تلاش شده است تا به مباحث انرژي هاي تجديدپذير به صورت علمي تر و تخصصي تر پرداخته شود. مطالب اين كتاب در قالب هفت فصل در دو جلد به ترتيب مشتمل بر انرژي برق آبي؛ انرژي بادي؛ انرژي خورشيدي؛ انرژي دريايي (امواج دريا، جزر و مد، شوري، جريان اقيانوسي و انرژي ناشي از اختلاف گرمايي)؛ انرژي زيست توده؛ انرژي هيدروژني و انرژي زمين گرمايي مي باشد. در هر فصل مباحث به گونه اي جمع آوري و تدوين شده است كه علاوه بر مباني فيزيكي مربوطه، نتايج علمي تحقيقات انجام شده مرتبط آورده شده است تا دانشجويان با كاربردهاي مباحث ارائه شده در فصول مختلف از جنبه هاي پژوهشي آشنا شوند.