عنوان طرح | مجریان | وضعیت |
---|---|---|
وضعیت | ||
تبیین برون تنی ویژگیهای انحلالیت و رهایش اوره از محصول تجاری اوره کند رهش گاوداری خزاعی (پرشیامین) در شرایط متفاوت غلظت پروتون مایع شکمبه بافری شده و فاقد سلول میکروبی گاو هلشتاین شیرده | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تاثیر استفاده از افزودنی سیلاژ بر خصوصیات کیفی سیلاژهای آزمایشی تهیه شده با ذرت علوفهای | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
تاثیر امولسیفایر تولید شرکت بر قابلیت هضم چربی در گوسفند تغذیه شده با منابع تکمیلی چربی | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
تاثیر الگوی اسیدهای چرب بلند زنجیر بر گوارشپذیری شکمبهای و رودهای پودر چربی خالص وارداتی شرکت فرامرزان با روشهای کیسههای نایلونی متحرک و سه مرحلهای آنزیمی برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ضرایب دینامیکی تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و نیتروژن محصول تجاری اپتی ریلیز (اوره کندرهش) و قابلیت هضم شکمبهای و پس از شکمبهای محصول تجاری کول مکس (کولین عبوری) شرکت سنادام در شرایط درون کیسهای (Insitu) | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ضرایب دینامیکی مقاوم تجزیه انرژی گل (گلوکز عبوری) (شرکت گلبار نوید بهار در شرایط متفاوت pH محلول 4/6،6،5/6) | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب شیمیایی و بخشهای پروتئیندار یک نمونه پلت یونجه وارداتی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
قابلیت هضم شکمبهای و پس از شکمبهای نمونه پودر چربی شرکت فرامرزان توس | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین غلظت مواد مغذی، بخشهای پروتئینی (ویرایش 6/5 و 5/5، CNCPS) و برآورد پروتئین قابل استفاده نمونههای پودر ماهی شرکت نگین فید (دو نمونه در ماه در بازه زمانی 6 ماهه) | محسن دانش مسگران | جاری |
تخمین ضرایب دینامیکی انحلالیت و مقاوم رهایش کولین محصول تجاری کولی گل (کولین میکرو گرانوله پوشینهدار)، شرکت گلبار نوید بهار، در شرایط متفاوت اکسیداسیون- احیا مشابه شکمبه گاوهای پر تولید هلشتاین | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
برآورد ارزش مواد مغذی و قابلیت هضم شکمبهای- پس از شکمبهای فول فت سویای اکسترود شده (محصول نوین سنا دام) | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
برآورد غلظت مواد مغذی، بخشبندی پروتئین (CNCPS ویرایش 5/5 و 6/5)، و تخمین پروتئین عبوری (RUP) و پروتئین قابل استفاده نمونه گلوتن ذرت گاوداری خزائی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
برآورد غلظت مواد مغذی، بخشبندی پروتئین (CNCPS ویرایش 5/5 و 5/6) و تخمین پروتئین عبوری (RUP) یک نمونه گوشت گاوداری خزائی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین مواد مغذی، قابلیت هضم شکمبهای و پس از شکمبهای نمونه تفاله گندم شرکت فرامرزان توس | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تاثیر افزودنی خوراکی جاذب سموم نوین شرکت جوانه خراسان (بایندومکس) در مقایسه با یک نمونه وارداتی (فری توکس بلژیک) بر پاسخ تولیدی، متابولیکی، التهابی و سلامت گاوهای شیرده پر تولید هلشتاین با رویکرد خودکفایی و رشد تولید دانشبنیان | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ضرایب کنتیکی رهایش محصولات نوین کندرهش پوشینهدار دانش بنیان شرکت سنادام (9نمونه) در شرایط متفاوت اکسیداسیون- احیا شبیهسازی شده شکمبهای | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب شیمیایی و بخشهای پروتئینی یک نمونه پسماند روغن زرد | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
ارزیابی ظرفیت اتصال سموم توکسین بایندر در شرایط آزمایشگاهی برای جذب مایکوتوکسینهای مختلف | احمد حسن آبادی | خاتمه یافته |
تاثیر افزودنی خوراکی اندوبن (محصول نوین شرکت جوانه خراسان با ویژگی جاذب LPS و کاهش التهاب) بر پاسخهای متابولیکی، التهابی و تولیدی گاوهای شیرده پر تولید هلشتاین | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
ارزیابی ترکیب شیمیایی و بخشهای پروتئیندار کنسانترههای سوپر ویژه دامپروری شرکت کارخانجات پارس خراسان شمالی در بازه چهار ماهه دوم سال 1402 | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ضرایب دینامیکی مقاوم تجزیه متیوگل (میتونین میکرو گرانوله پوشینهدار) (شرکت گلبار نوید بهار در شرایط متفاوت pH محلول 4/6،6،5/6) | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تاثیر پوشش دهی جوش شیرین بر ظرفیت بافری آن در روده بزرگ اسب | سیدهادی ابراهیمی | جاری |
تعیین فراسنجه های دینامیکی تجزیه شکمبه ای نیتروژن محصول تجاری نیتروپارس (اوره کندرهش شرکت مهرگان مکمل برتر البرز) | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
شناسایی آلل A2 در گاوهای شیری به روش آزمون DNA | علی جوادمنش | خاتمه یافته |
تبیین ضرایب کنتیکی رهایش اوره از یک نمونه تجاری اوره کند رهش (نیترو پارس) شرکت مهرگان مکمل برتر البرز در شرایط متفاوت pH (6، 5/6، 6/4) | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ضرایب دینامیکی مقاوم تجزیه کولی گل (کوئین میکرو گرانوله پوشینه دار) شرکت گلبار نوید بهار در شرایط متفاوت PH محلول 4/6، 5/6 و 6 | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
اثرات تغذیه پست بیوتیک بر پایه مخمر ZY-MOS بر فراسنجههای التهابی، شاخصهای سلامت و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین در دوره انتقال | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
ترکیب شیمیایی، بخشهای پروتئیندار، قابلیت هضم شکمبهای و پس از شکمبهای منابع خوراکی حاوی پروتئین عبوری (فول فت سویا، پودر گوشت، پودر ماهی) با یاسمینو مکس سوی شرکت سنادام | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین غلظت اسید آمینه، قابلیت هضم شکمبهای و پس از شکمبهای یک نمونه اسید آمینه متیونین محافظت شده شکمبهای شرکت مهرگان مکمل برتر البرز در مقایسه با دو نمونه خارجی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
ارزشیابی مواد مغذی خوراکهای کنسانترهای و علوفهای گاوداریهای سازمان موقوفات ملک آستان قدس رضوی با رویکرد افزایش تولید و بهینهسازی بهرهوری (پنج نمونه در ماه) | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بهینهسازی خط فلیک دانههای غلات شرکت تعاونی تولید خوراک دام بهدام بجنورد براساس استانداردهای موجود | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
تعیین خلوص و مقایسه قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای دو نوع اسید آمینه محافظت شده شکمبه ای تولید داخل کشور با دو نمونه وارداتی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی محصولات تولیدی کارخانه خوراک دام قائم مشهد | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
بررسی ویژگی های شیمایی، بخش های پروتیئنی و کربوهیدراتی، و شاخص ارزش سیلاژ (VFA SCORE) دو نمونه سیلاژ ذرت خندقی گاوداری های سازمان موقوفات ملک - واحد فریمان | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی ترکیب شیمیایی، ویژگیهای فیزیکی و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای مواد مغذی نمونه های جو و ذرت میکرونایز- فلیک رهاورد پارس(پخت رطوبتی – امواجی) خروجی خط تولید موسسه دامپروری آستان قدس رضوی (دو نمونه در ماه) | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی محصولات تولیدی کارخانه خوراک دام بجنورد و تطبیق آن با استاندارهای غذایی | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
بررسی اثر افزودنی های مختلف بر روند تخمیر و ویژگی های کیفی سیلاژ ذرت | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
بررسی کارآیی اسیدی فایر اپتوسید در تغذیه جوجههای گوشتی | حیدر زرقی | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب شیمیایی و تخمیر پذیری شکمبه ای هسته همراه با ضایعات میوه خرما( شرکت بازرگانی فرامرزان توس) در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
طراحی کیت استخراج DNA بر مبنای GuSCN | علی جوادمنش | خاتمه یافته |
بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای سیلاژهای تونلی (silage bags) صنایع تبدیلی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
برآورد مدل های دینامیکی رهایش (شرایط برون تنی) و تجزیه پذیری شکمبه ای (روش درون کیسه ای) محصولات پوشش دار- کندرهش سنا دام (اوره، کولین، متیونین) در بازه زمانی یک ساله (دو نمونه در ماه)-سال 1401 | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
آزمون سازی تولید مناسب ترین تعدیل کننده اسید - باز شکمبه ای و پس از شکمبه ای بر مبنای ویژگی آلکالایزری - بافری سسکویی سدیم و سسکویی سدیم - پتاسیم شرکت سنا دام | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تبیین مدلهای دینامیکی رهایش اوره از دو نمونه پلمیرنیره شده یا پوشش دار محصول نیتروسپنتا در شرایط مختلفPH محیط کشت برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین نرخ رهایش اوره از نمونه های اپتی ریلیز(اوره پوشش دارو کندرهش سنا دام) در شرایط متفاوت غلظت پروتون | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب شیمایی، بخش های پروتئینی کنسانتره واحد پرواربندی سازمان موقوفات ملک | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب مواد مغذی، عناصر کم مصرف و پر مصرف، و بخش های پروتئین (CNCPS ویرایش 5/5 و 6/5) نمونه پودر ماهی کیلکا پرس کارخانه مافان انزلی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تأثیر زمان و دما بر ترکیب مواد مغذی و عناصر دو نمونه پودر ماهی نگین دریا | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب مواد مغذی، عناصر کم مصرف و پر مصرف، و بخش های پروتئین (CNCPS ویرایش 5/5 و 6/5) نمونه پودر ماهی جنوب کارخانه مافان انزلی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی ترکیب شیمیایی و بخش بندی پروتئین سه نمونه ضایعات عدس شرکت بازرگانی فرامرزان توس | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی ترکیب شیمیایی مخمر تجاری دام (شرکت زیست گستران سبز صنعتی اقلیما) و تأثیر برون تنی آن بر پتانسیل قابلیت هضم، تخمیر پذیری، تولید پروتئین میکروبی و پروتئین قابل استفاده در گاوهای شیری | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بهینه سازی انجام PCR مستقیم از خون | علی جوادمنش | خاتمه یافته |
تأثیر جیره های فلاشینگ حاوی ال کارنتین پوشش دار به متابولیت های خون و نرخ گیرایی در میش های بلوچی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تبیین ضرایب تابعیت نوع اول انحلالیت دو محصول تجاری شرکت سنا دام (کول مکس و متافیکس) در شرایط متفاوت اکسیداسیون-احیا | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
پیکر بندی و امکان سنجی افزودنی سیلاژ ذرت شرکت فجر پارسیان برای غلظت پروتئین خام، و بهینه سازی ویژگی های تخمیر و ارزش هضمی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی مواد مغذی (شیمیایی و بیولوژیک) جیره های مورد استفاده در گاوداری های موسسه دامپروری صنعتی قدس رضوی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی تزریق داخل شکمبه ای اپتی ریلیز در مقابل اوره معمولی بر نیتروژن آمونیاکی، PH و اسیدهای چرب فرار مایع شکمبه گاوهای شیری هلشتاین دارای فیستولا شکمبه ای | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
ارزیابی استفاده از بیو هربال و بیو هربال پلاس همراه مکمل معدنی یا بدون آن بر روی عملکرد، کیفیت تخم مرغ و سیستم ایمنی مرغان تخم گذار | رضا مجیدزاده هروی | خاتمه یافته |
بررسی تجزیه پذیری شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای سوی لایک با استفاده از روش هضم سه مرحله ای | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
عملکرد پروبیوتیک لاکتوزایم با فعالیت تجزیه فیتات سدیم گیاهی بر ابقای مواد مغذی و بهبود رشد در جوجه های گوشتی نژاد آرین | رضا مجیدزاده هروی | خاتمه یافته |
بررسی ترکیب شیمیایی، ظرفیت بافری، منحنی تیتراسیون چهار نمونه پسماند کشت مخمر شرکت خمیر مایه رضوی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین پارامترهای انحلالیت در شرایط مختلف اکسیداسیون-احیاء پنج نمونه اپتی ریلیز (اوره کندرهش سنا دام) | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی ترکیب شیمیایی کنسانتره کیوی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
امکان سنجی و پیکر بندی بوستربافر پارسیان (شرکت بهین شیمی آرتیمان ) به لحاظ بیشینه تاثیر بر ریداکس مایع شکمبه در شرایط مختلف اکسیداسیون -احیاء | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بازیافت ستون های سیلیکا مورد استفاده در استخراج DNA | علی جوادمنش | خاتمه یافته |
تعیین پارامترهای انحلالیت در شرایط مختلف اکسیداسیون-احیا قایبلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای محصولات نوین متابولیکی سنادام(اپتی رپلیز و ویتال جی) | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی غلظت عناصر، منحنی تیتراسیون، ظرفیت بافری و ارزش اسید زایی نمونه های کربنات و بی کربنات پتانسیم شرکت کیمیا فناور سناباد | محسن دانش مسگران | جاری |
طراحی فرمولااسیون پماد هربال با تکنیک نانو جهت کنترل ماستیتیس در گاوهای شیرده | سیدعلیرضا وکیلی | خاتمه یافته |
تعیین قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ویتامین A پوشش دار و غیر پوشش دار شرکت جوانه خراسان در گاوهای شیرده هلشتاین | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
مرحله هفتم طرح پژوهشی تخمین فراسنجه های دینامیک گوارش پذیری محصول روزانه یاسمینومکس در بازه زمانی یک ساله با روش های برون تنی، نمونه های سال1399-1398 (ویژگی های فیزیکی و شیمیایی، هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای، فراسنجه های تجدید پذیری بخش های نیتروژن دار ب | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی اثرات مکمل جیره غذایی NBS در مرغ تخمگذار | احمد حسن آبادی | خاتمه یافته |
بررسی اثرات مکمل جیره غذایی NBS در جوجه های گوشتی | احمد حسن آبادی | خاتمه یافته |
تأثیر افزودن بیو رومینا (پروبیوتیک شرکت زیست درمان ماهان) به شیر یا خورک آغازین گوساله های شیرخوار هلشتاین بر ویژگی های عملکردی و فیزیولوژیکی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
مرحله دوم تعیین ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری نمونه کمپلکس پروتئینی شرکت جوانه خراسان | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
مدل سازی و بهینه سازی تولید دانه فلیک شده (با حداقل 18% افزایش ارزش هضمی) در سیستم تولیدی میکرونایزر و فلیکر شرکت دانشوران رهاورد شرق پارس | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری نمونه کمپلکس پروتئینی شرکت جوانه خراسان | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی شرایط شیمیایی و هضمی نمونه پودر چربی کلسیمی شرکت فرآورسازان استفاده شده در گاوداری هلال احمر | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تاثیر تزریق داخل شکمبه ای اپتی ریلیز\\\\\\\"اوره کندرهش شرکت سنا دام پارس\\\\\\\" pH، غلظت نیتروژن آمونیاکی و اسیدهای چرب فرار مایع شکمبه ای و غلظت اوره خون گاوهای شیرده هلشتاین | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تولید مخلوط آنزیمی نو ترکیب تجزیه کننده مایکو توکسین خوراک دام | علی جوادمنش | خاتمه یافته |
اثرات دماهای مختلف کاندیشنینگ ذرت در خوراک مش با و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و مورفولوژی روده کوچک جوجه های گوشتی | احمد حسن آبادی | خاتمه یافته |
تدوین دانش فنی تولید انبوه ملخ | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب شیمیایی بخش بندی پروتئین (5/5 و 6/5،CNCPS) و iNDF نمونه خوراک گاوهای سوپر تولید گاوداری خزاعی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای مواد مغذی سه نمونه اوره کندرهش و یک نمونه ذرت پرک شده با استفاده از روش کیسه های نایلونی متحرک | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک پروتئین و الیاف پنج نمونه غنی از پروتئین شرکت پیشگام دامپرور سپاهان | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی اثر دزهای مختلف مخمر ساکارومایسس سرویسیه بر فراسنجه های تخمیر برون تنی شکمبه ای | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب شیمیایی و فرانسجه های تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی سیلاژ تونلی ترتیکاله سازمان موقوفات ملک | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای کولی پرل (choliPEARL) و مقایسه آن با سایر محصولات تجاری حاوی کولین | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تأثیر سطوح مختلف مکمل اکسید منیزیم (مگنوفید) و اسید سیتریک بر متغیرهای تولید، ویژگی های کیفی تخم مرغ و برخی متابولیت های خونی در مرغ های تخم گذار | رضا مجیدزاده هروی | خاتمه یافته |
تأثیر استفاده از جلبک ALGEA FEED در جیره های متفاوت به لحاظ ماهیت و غلظت پروتئین بر فراسنجه های تخمیر تولید پروتئین میکروبی شکمبه ای و استفاده از پروتئین در روده باریک گاوهای شیری در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
مهندسی آنزیم RNase پانکراس گاوی | محمدرضا نصیری | خاتمه یافته |
مرحله ششم طرح پژوهشی تخمین فراسنجه های دینامیک گوارش پذیری محصول روزانه یاسمینومکس در بازه زمانی یک ساله (دو نمونه در هر ماه) با روش های برون تنی، نمونه های سال1398-1397 (ویژگی های شیمیایی، فراسنجه های تجدید پذیری بخش های نیتروژن دار براساس ویرایش CNCPS ( | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تأثیر بافرهای شیمیایی جیره با توازن کاتیون - آنیون مختلف بر توانایی مصرف پروتون و سوخت - ساز نیتروژن در چالش های اسیدوز شکمبه ای گاوهای شیرده هلشتاین | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای نمونه های پودر چربی شرکت بهپروران نامی نقش جهان با استفاده از روش کیسه های نایلونی متحرک | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین فسفر غیر فیتاته معادل یک مولتی آنزیم حاوی آنزیم فیتاز در جوجه های گوشتی براساس پاسخ های عملکرد | احمد حسن آبادی | خاتمه یافته |
تبیین وضع موجود گوشت گوسفند تولیدی در شرکت از حیث سلامت و کیفیت | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
تعیین شاخص و ارزش بافری و پتانسیل حذف بار اسیدی محلول های با ph=5 &6 جوش شیرین نوین دامی پترو طرح پارس در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی پتانسیل آنیونیکی محصول کی پرو در تغذیه گاوهای شیری هلشتاین در شرایط برون تنی و درون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
مرحله دوم ترکیب بندی و آزمون سازی برای تولید بهینه بافر بیولوژیکی رومن باف (® RUMEN BUFF) با پتانسیل مطلوب هیدروژن تراپی در شرایط مختلف هضمی و چالش های اسیدوزی شکمبه ای ایجاد شده توسط جیره های گلوکوژنیک و لیپوژنیک گاوهای شیرده هلشتاین در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی پتانسیل گوارش پذیری شکمبه ای و روده ای ماده خشک و پروتئین خام نمونه سیگما پلاس و RGF در شرایط درون کیسه ای و برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی اثر فرآوری ذرت آسیاب شده توسط دستگاه فرآوری خوراک دام و طیور با مخزن مورب (سوپر پخت) با شماره ثبت اختراع: 139650140003003730 مورخه 1396/04/01 بر تولید و ترکیب شیر، تخمیر شکمبه و متابولیت های خونی گاو شیری | عباسعلی ناصریان | خاتمه یافته |
مرحله دوم تعیین ترکیب شیمیایی و بررسی پتانسیل گوارش پذیری شکمبه ای و پس از شکمبه ای C-DDGS در نشخوارکنندگان | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تأثیر استفاده از سین پلاس بر ویژگی های تخمیر شکمبه ای و تولید پروتئین میکروبی در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی ظرفیت بافری و بررسی شرایط تخمیر و گوارش پذیری تولید پروتئین میکروبی در جیره های متفاوت به لحاظ غلظت نشاسته، جوش شیرین دامی تولید جدید شرکت پترو طرح پارس | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب شیمیایی و بررسی پتانسیل گوارش پذیری شکمبه ای و پس از شکمبه ای C-DDGS در نشخوارکنندگان | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
استفاده از محصول گیاهی سین پلاس در گاوهای تازه زا در دامداری دشت نیشابور | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی اثر افزودن توکسین بایندر چند جزئی مگنوتوکس به جیره بر عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغان تخم گذار | حیدر زرقی | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب شیمیایی، ضرایب تجزیه پذیری، و قابلیت هضم شبکه ای و پس از شکمبه ای سیلاژ یونجه عمل آوری شده با اسید فرمیک یا اینیکولنت میکروبی در سیلوهای تونلی نایلونی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
مرحله پنجم پروژه پژوهشی - تخمین فراسنجه های دینامیک گوارش پذیری محصول روزانه یاسمینومکس در بازه زمانی یک ساله با روش های برون تنی ، نمونه های سال 1396- (ویژگی های فیزیکی و شیمیایی، هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای، فراسنجه های تجدید پذیری بخش های نیتروژن دار | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی امکان استفاده از پودر بیضه گوسفند و گاو به عنوان افزودنی خوراکی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان | امید صفری - رضا ولی زاده | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای (ماده خشک، پروتئین خام و الیاف) و فراسنجه های تخمیر پذیری نمونه های پلت تفاله چغندر قند و علف یونجه وارداتی از کشور فرانسه و مقایسه آن ها با نمونه های داخلی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
ترکیب بندی و آزمون سازی برای تولید بهینه بافر بیولوژیکی رومن باف (Rumen Buff) با پتانسیل مطلوب هیدروژن تراپی در شرایط مختلف هضمی و چالش های اسیدوزی شکمبه ای ایجاد شده توسط جیره های گلوکوژنیک و لیپوژنیک گاوهای شیرده هلشتاین در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
مرحله سوم برآورد ویژگی های فیزیکی ترکیب شیمیایی بخش بندی پروتئین (CNCPS) و گوارش پذیری شکمبه ای و پس از شکمبه ای (روش کیسه های نایلونی متحرک) تعداد 6 نمونه تفاله گندم | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت های کبک استان خراسان رضوی با کمک نشانگر rapo | مجتبی طهمورث پور | خاتمه یافته |
بررسی تنوع زیستی در جمعیت قوچ و میش پارک ملی تندوره با تست DNA | محمدرضا نصیری | خاتمه یافته |
برآورد ویژگی های فیزیکی، ترکیب شیمیایی، بخش بندی پروتئین (CNCPS) ویرایش 5/5 و 6/5 و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای نوین اس پی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین بخش های نیتروژن دار نمونه تخم پنبه و محصول فورتید به دو روش زیر؛ الف- با روش متداول CNCPS (ورژن 5/6) ، ب- با روش نوین CNCPS (ورژن 6/5) | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی حلالیت، ظرفیت بافری و بار اسیدی شکمبه ای سه ترکیب بافری شرکت پیشگام دامپرور سپاهان و تأثیر آن بر ویژگی های تخمیر و غلظت یون های رها شده در محیط شکمبه ای و تولید پروتئین میکروبی جیره های حاوی مقادیر متفاوت علوفه به کنستانتره | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی متابولیت های خون گاوهای تازه زای هلشتاین گاوداری سازمان موقوفات ملک واحد فریمان در دو سیستم پرورش سه بار یا دو بار دوشش در پنج روز بعد از زایمان | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی پتانسیل تولید پروتئین میکروبی، و گوارش پذیری شکمبه ای مواد مغذی دانه جوی پرک غنی شده با منبع پپتیدی فورتید در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
مرحله دوم پروژه پژوهشی امکان سنجی تولید خوراک پروتئین و کربوهیدرات ترکیبی بر مبنای منبع غنی از پپتید فورتید به لحاظ تأثیر بر فراسنجه های تخمیرپذیری شکمبه ای متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
مدل سازی ویژگی های گوارش پذیری برون تنی جیره های بر مبنای گلوکوژنیک یا لیپوژنیک با مقادیر متفاوت پروتئین قابل تجزیه و تأثیر آن بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تأثیر برون تنی فرآوری دانه جو با ترکیبات شیمیایی با عصاره گیاهی با توانایی تعویض کاتیون برکینتیک گوارش پذیری نشاسته و تأثیر مشترک آن با پروتئین عبوری بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری (in-situ) خوراک غنی از پروتئین و تعیین پروتئین محصول یاسمینومکس سوی برای کالیبراسیون NIR | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی ویژگی های شیمیایی و گوارش پذیری علف تازه و سیلوی شده ترتیکاله سازمان موقوفات ملک | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
مرحله چهارم پروژه پژوهشی -تخمین فراسنجه های دینامیک گوارش پذیری محصول روزانه یاسمینومکس در بازه زمانی یک ساله با روش های برون تنی، نمونه های سال 1395-{ویژگی های فیزیکی و شیمیایی،هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای،فراسنجه های تجدیدپذیری بخش های نیتروژن دار ...} | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
مرحله دوم برآورد ویژگی های فیزیکی ترکیب شیمیایی بخش بندی پروتئین(CNCPS) و گوارش پذیری شکمبه ای و پس از شکمبه ای (روش کیسه های نایلونی متحرک) تعداد 6 نمونه تفاله گندم\" | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
برآورد ویژگی های فیزیکی ترکیب شیمیایی بخش بندی پروتئین(CNCPS) و گوارش پذیری شکمبه ای و پس از شکمبه ای (روش کیسه های نایلونی متحرک) تعداد 6 نمونه تفاله گندم\" | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب شیمیایی و بخش های نیتروزن دار (CNCPS) نمونه های فورتید 2و3و4 | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری خوراک جایگزین شیر گوساله های شیرخوار هلشتاین | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب شیمیایی و بخش های نیتروژن دار CNCPS یک نمونه فول فت سویای اکسترود شده شای سوی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تأثیر جیره های گلوکوژنیک یا ا لیپوژنیک بر مبنای منبع غنی از پپتید فورتید بر تخمیر پذیری شکمبه ای و تولید پروتئین میکروبی در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
امکان سنجی تولید خوراک پروتئین و کربوهیدرات ترکیبی بر مبنای منبع غنی از پپتید فورتید به لحاظ تأثیر بر فراسنجه های تخمیر پذیری شکمبه ای، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تأثیر مقادیر افزایش پروبیوساک بر فراسنجه های تخمیر پذیری شکمبه ای و تولید پروتئین میکروبی جیره های با مقادیر متفاوت پروتئین خام و تجزیه پذیری در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ویژگی های فیزیکی شیمیایی و برآورد ارزش گوارش پذیری پروتئین خام و الیاف دو نمونه تفاله گندم (پس مانده صنایع تقطیری دانه گندم) در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تأثیر مخلوط پروتئین فورتید با جو یا ذرت حاوی پانزده یا هجده درصد پروتئین خام بر فراسنجه های تجزیه پذیری و تولید پروتئین میکروبی در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی تخمیرپذیری شکمبه ای کنستانتره سوپر تولیدی شرکت در سه فرم پودری، پودری پخت شده و پلت به منظور ارزیابی کیفی شرایط پخت محصول | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
تعیین ظرفیت بافری دو مخلوط سدیمسسکویی کربنات فرموله شده توسط شرکت سها آگرین تک و بررسی مقایسه ای با بی کربنات سدیم به لحاظ تأثیر بر تخمیر پذیری و اسید زایی شکمبه و تولید پروتئین میکروبی خوراک های با نسبت های متفاوت علوفه به کنستانتره در شرایط برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی قابلیت استفاده از پروتئین fortide در روده باریک نشخوارکنندگان با روش برون تنی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی پتانسیل بافری و برازش ارزش تغذیه ای ترکیبات بافری شرکت جوانه خراسان در تغذیه نشخوارکنندگان | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی برون تنی عملکرد بافر تجاری شرکت در تغذیه نشخوارکنندگان | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
تعیین ظرفیت بافری جوش شیرین شرکت پترو طرح پارس و مقایسه آن با جوش شیرین مرک آلمان | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تولید محتوا و مستندسازی برنامه های پژوهش و فناوری جامعه هدف | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
بررسی ویژگی های فیزیکی، ترکیب شیمیایی و کنتیک گوارش پذیری جو و ذرت پرک شده همراه با فرآوری های فیزیکی و شیمیایی در بازه زمانی یک ساله (1394) | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی ترکیب شیمیایی ویژگیهای گوارش پذیری سیلاژ تریتیکاله ، سیلاژ یونجه و علف خشک یونجه مورد استفاده درگاوداری های سازمان موقوفات ملک | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی اجزای ازت و فراسنجه های تخمیر برون تنی پودر پر و استفاده از آن در تغذیه گاوهای شیری | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
مرحله سوم پروژه پژوهشی تخمین فراسنجه های دینامیک گوارش پذیری محصول روزانه یاسمینومکس در بازه زمانی یک ساله با روش های برون تنی-نمونه های سال 1394 | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از خمیر ترش های محلی استان خراسان | محمدرضا نصیری | خاتمه یافته |
دست یابی به بهترین ترکیب نمک های آنیونی به لحاظ بار اسیدی و ویژگی های گوارش پذیری شکمبه ای و تأثیر آن بر تولید پروتئین میکروبی و قابلیت استفاده از پروتئین در روده باریک | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت استفاده پروتئین در روده باریک و تأثیر جلبک اولوا بر فرآیند تخمیر و تولید به روش میکروبی | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی ترکیب شیمیایی، بخش پذیری نیتروژن و تعیین گوارش پذیری خوراک های شروع کننده گوساله های شیر خوار و تأثیر آن بر متابولیت های خون آن ها | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تخمین برون تنی پروتین قابل استفاده نمونه های ماهیانه یاسمیندکس در روده باریک گاوهای شیری در بازه زمانی سال 1393 | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تعیین ترکیب شیمیایی، مولفه های گوارش پذیری ماده خشک، پروتئین و الیاف نمونه های یونجه خشک، سیلاژ یونجه و سیلاژ ذرت گاودارهای سازمان موقوفات ملک | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
حفاظت از اکو سیستم های تالابی سرباز - مطالعه تنوع ژنتیکی در برخی از نواحی ژنوم میتوکندری تمساح پوزه کوتاه ایرانی | محمدرضا نصیری | خاتمه یافته |
تدوین برنامه راهبردی و تفصیلی 5 ساله شرکت خوراک دام و طیور مشهد | سیدهادی ابراهیمی | خاتمه یافته |
بررسی پتانسیل آنتی اکسیدان شیر گاوهای تغذیه شده با دانه کتان و امکان انتقال آن به خون مصرف کنندگان (موش های آزمایشگاهی و انسان) | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
تولید نیمه صنعتی آنزیم نوترکیب فیتاز مورد استفاده در تغذیه طیور | محمدرضا نصیری | خاتمه یافته |
بررسی غلظت، پایداری و نرخ انتقال اسید چرب امگا 3 آلفا لینولینک در فرآورده های لبنی (ماست، پنیر و دوغ) تولید شده از شیر فراسودمند امگا 3 گاوداری های تحت پوشش شرکت تعاونی گاوداران صنعتی شفا شیر توس | محسن دانش مسگران | خاتمه یافته |
بررسی مقدماتی تنوع ژنتیکی پلنگ ایرانی در پارک ملی تندوره | محمدرضا نصیری | خاتمه یافته |
تولید نیمه تجاری آنزیم سلولاز (مشتمل بر فازهای تعیین ظرفیت سلولازی در فلور قارچ های جنگلی و زراعی ایران به منظور معرفی و کلون سازی ژن های اندوگلوکاناز از منابع بومی و کلونینگ و بیان ژن سلولاز (اندوگلوکاناز) از باکتری باسیلوس سابتیلیس در E.Coli )) | مریم مقدم متین - محمدرضا نصیری | خاتمه یافته |
کلونینگ، بیان و خالص سازی آنزیم فیتاز در شرایط بی هوازی | محمدرضا نصیری | خاتمه یافته |
کلونینگ و بیان آنتی ژنهای SP و NSP مرتبط با تب برفکی (FMDv) با هدف تولید نمودن آنتی ژن برای ایمن نمودن و تشخیص | محمدرضا نصیری | خاتمه یافته |
مطالعه مقدماتی ژنتیکی جبیر خراسان رضوی | محمدرضا نصیری | خاتمه یافته |