عنوان طرح مجریان وضعیت
وضعیت
پایش فساد اکسایشی روغن های خوراکی به روش وزنیرضا فرهوشخاتمه یافته
استفاده از پپتید ضد میکروبی ملیتین به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت گاو طی دوره نگهداریفریده طباطبائی یزدیخاتمه یافته
1- بررسی و تحقیق درخصوص بهینه سازی و ارتقاء شرایط تولید و نگهداری خمیر مایه فوری 2-انجام آزمایش های مواد اولیه -فرایند تولید- محصول نهائی (میکروبی و شیمیایی)فخری شهیدیخاتمه یافته
تولید پوشش نانوفیبری به روش الکتروریسی دو محوره با ساختار هسته-پوسته از پلی اتیلن اکساید-کیتوزان و بارگذاری شده با اسید گالیک و نیسین و ارزیابی ویژگی های آن با هدف افزایش زمان ماندگاری گوشت و فرآورده های آن در یخچالفخری شهیدیخاتمه یافته
بهینه سازی آغازگر ماست به منظور جلوگیری از رشد میکرو اروگانیسم های عامل فساد و بیماری زافخری شهیدیخاتمه یافته