عنوان طرح | مجریان | وضعیت |
---|---|---|
وضعیت | ||
استفاده از پپتید ضد میکروبی ملیتین به منظور افزایش زمان ماندگاری گوشت گاو طی دوره نگهداری | فریده طباطبائی یزدی | خاتمه یافته |
1- بررسی و تحقیق درخصوص بهینه سازی و ارتقاء شرایط تولید و نگهداری خمیر مایه فوری 2-انجام آزمایش های مواد اولیه -فرایند تولید- محصول نهائی (میکروبی و شیمیایی) | فخری شهیدی | خاتمه یافته |
تولید پوشش نانوفیبری به روش الکتروریسی دو محوره با ساختار هسته-پوسته از پلی اتیلن اکساید-کیتوزان و بارگذاری شده با اسید گالیک و نیسین و ارزیابی ویژگی های آن با هدف افزایش زمان ماندگاری گوشت و فرآورده های آن در یخچال | فخری شهیدی | خاتمه یافته |
بهینه سازی آغازگر ماست به منظور جلوگیری از رشد میکرو اروگانیسم های عامل فساد و بیماری زا | فخری شهیدی | خاتمه یافته |