تدوین و گردآوری: دکتر رسول خدابخشیان، دکتر محمودرضا گلزاریان - سال انتشار: 1397
خلاصه کتاب: مطالب این کتاب در قالب هشت فصل بهترتیب مشتمل بر اصول روش های غیرمخرب برای ارزیابی خواص محصولات کشاورزی،اصول اولیه و اساسی پردازش تصویر، تصویر و روشهای پردازش تصویر، اندازهگیری خواص فیزیکی میوهها با استفاده از پردازش تصویر، روشهای جدید اندازهگیری خواص فیزیکی سبزیجات، خواص فیزیکی غلات- روشهای اندازهگیری و کاربردها، خواص فیزیکی گوشت و محصولات گوشتی- روشهای اندازهگیری و کاربردها و خواص فیزیکی محصولات لبنی میباشد. در هر فصل مباحث بهگونهای جمع آوری و تدوین شده است که علاوه بر مبانی فیزیکی مربوطه، روشهای اندازهگیری خواص فیزیکی و نتایج علمی تحقیقات انجام شده مرتبط آورده شده است تا دانشجویان با کاربردهای مباحث ارائه شده در فصول مختلف از جنبههای پژوهشی آشنا شوند.