به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، همایش علمی و تخصصی دام و طیور، روز سه شنبه، 15 اردیبهشت، در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی با حضور اساتید،  دانشجویان و صاحبان مراکز تولیدی خوراک دام  کشور برگزار شد.

در این همایش که به همت انجمن علمی علوم دامی برگزار شد، ابعاد مختلف فنی، تخصصی و تجاری خوراک دام در منطقه وکشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این مراسم آقایان دکتر ابوالقاسم گلیان، مدیر گروه علوم دامی، دکتر محمدرضا نصیری و دکتر عباسعلی ناصریان از اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی در خصوص ابعاد مختلف این موضوع به ارایه سخنرانی پرداختند.

همچنین  مهندس  سلحشور، مدیر عامل گروه تولید گوهر دانه شرق، ضمن طرح  مباحثی در زمینه وضعیت تولید و کیفیت خوراک دام در کشور به  ارایه راهکارهایی در ارتباط با توسعه وضعیت صنعت خوراک دام کشور پرداخت.

لازم به ذکر است در این مراسم دکتر ناصر شاهنوشی، رییس دانشکده کشاورزی نیز حضور یافت و از تلاش فعالان برگزاری همایش  و اساتید، کارشناسان  و دانشجویان برتر با تقدیم لوح و هدیه  قدردانی کرد.