باسلام و احترام؛

با توجه به این که بررسی فرآیند درخواست تمدید سنوات دانشجویان در سامانه سجاد وزارت عتف زمانبر می باشد و نتیجه درخواست دانشجویان باید تا قبل از پایان زمان انتخاب واحد نیمسال بعدی مشخص شده تا آنان بتوانند انتخاب واحد خود را انجام دهند، ضروری است دانشجویان در صورت عدم اطمینان از اتمام واحد های درسی و دانش آموختگی در بازه قانونی نیمسال جاری، در اسرع وقت نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه سجاد اقدام نمایند تا با مشکلات بعدی عدم انتخاب واحد مواجه نشوند.

لازم به ذکر است دانشجویان در زمان ثبت درخواست خود، باید مبلغ 350.000 ریال به شماره حساب بانک تجارت شعبه دانشگاه فردوسی مشهد (425299611) به نام عواید امور دانشجویی واریز و تصویر فیش واریزی را در سامانه مذکور پیوست نمایند.

زمان ثبت درخواست تمدید سنوات در سامانه سجاد:

• دانشجویان کارشناسی: نیمسال سیزدهم
  • دانشجویان کارشناسی ارشد: نیمسال هشتم
  • دانشجویان دکتری: نیمسال سیزدهم

همچنین با توجه به این که مدارک لازم جهت بررسی درخواست ها باید در سیستم بارگذاری شده باشد، برای درخواست تمدید سنوات نیمسال 9 دانشجویان کارشناسی ارشد، نامه استاد راهنما در خصوص زمان تقریبی دفاع و  برای تمدید سنوات نیمسال 10 به بعد دانشجویان کارشناسی ارشد و 15 به بعد دکتری Ph.D، نامه استاد راهنما در خصوص زمان تقریبی دفاع همراه با گزارش پیشرفت کار رساله، تصویب نامه پروپوزال و امتحان جامع، مقاله، ریزنمرات تحصیلی و وضعیت نظام وظیفه (برای آقایان) باید در سامانه مذکور بارگذاری شود.

اطلاعیه های آموزش