احتراما در خصوص درخواست حذف ترم بدون احتساب در سنوات آن دسته از دانشجویانی که دارای مدارک پزشکی می‌باشند، به استحضار می‌رساند که موضوع در کمیسیون موارد خاص دانشگاه مطرح و مقرر گردید جهت مساعدت با آن دسته از دانشجویانی که متقاضی حذف ترم پزشکی برای سنوات گذشته هستند، صرفا تا پایان دی‌ماه 1402 فرصت داده شود تا درخواست خود را از طریق پرتال دانشجویی ثبت نمایند.

تاکید می‌شود مهلت تعیین شده قابل تمدید نخواهد بود و بعد از این تاریخ، مدارک مربوط به قبل از نیمسال اول 1403-1402، بررسی نخواهد شد.

در خصوص بررسی درخواست‌های نیمسال اول 1403-1402 و بعد از آن، دانشجویان متقاضی می‌بایست درخواست خود را در همان ترمی که مشکلات پزشکی برای ایشان رخ داده است، جهت طرح و بررسی در کمیسیون موارد خاص دانشگاه، ارسال نمایند و در صورت ورود به ترم جدید، درخواست‌ها قابل بررسی نخواهد بود.

اطلاعیه های آموزش