شنبه 6 آذر 1400
با ابلاغ قرارداد پژوهشی دانش آموختگی از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، میزبان آقای دکتر علیرضا وسیعی به عنوان پژوهشگر پذیرش شده این دوره خواهد بود. همچنین خانم دکتر فریده طباطبایی یزدی، عضو هیئت علمی گروه مذکور، راهنمایی و هدایت این دوره را برعهده دارند.
«بررسی امکان تثبیت باکتری لاکتوباسیلوس برویس PML-1 بر روی پروتئین آب پنیر به منظور تولید ماست عملگر حاوی گاما آمینو بوتیریک اسید»، موضوعی است که در این دوره مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته و دستاوردهای آن منتشر خواهد گردید.