آقای دکتر رسول خدابخشیان کارگر، عضو هیئت علمی گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه فردوسی مشهد، سال گذشته به عنوان رئیس کمیته بازنگری استاندارد بین المللی ASAE S368.5 با عنوان "Compression Test of Food Materials of Convex Shape" توسط انجمن مهندسان کشاورزی و بیوسیستم آمریکا (ASABE) انتخاب شد.
وی موفق به ارائه نسخهای بازنگری شده در حوزه استاندارد یاد شده گردید.
اکنون پس از ماهها تلاش علمی و فنی، نسخه بازنگری شده این استاندارد در سال جاری مورد تأیید نهایی قرار گرفت و به صورت رسمی منتشر شد. این استاندارد که در حوزه «آزمون فشاری مواد غذایی با اشکال محدب» کاربرد دارد، اکنون به عنوان مرجعی معتبر در سطح جهانی قابل دسترسی است.
شایان توجه است که در منابع علمی انعکاس دهنده این استاندارد، به سه مقاله پژوهشی تألیفی آقای دکتر خدابخشیان استناد شده است.
این موفقیت علمی را که نمودی از توانمندی اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در عرصههای جهانی است و میتواند در ارتقای جایگاه ممتاز این دانشگاه در مرزهای دانش و فناوری بینالمللی نقش داشته باشد را به فال نیک میگیریم و به ایشان تبریک میگوییم.
پیوست یک: Certificate of Participation
پیوست دو: ASAE S368 Standard