Microbial activity in the rhizosphere
  • نویسنده: کی. جی. موکرجی، سی. مانوهاراچری، جی. سینگ (K. G. Mukerji, C. Manoharachary, J. Singh)
  • مترجم: امیر لکزیان
  • تاریخ انتشار: 1389
  • شابک (ISBN): 978-964-386-242-8
  • ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
  • تعداد صفحات: 382
  • مشاهده صفحات اولیه کتاب

کتابی که پیش رو دارید و با عنوان "فعالیت های میکروبی درریزوسفر" ترجمه شده مشتمل بر شانزده فصل مختلف است. فصل های ابتدایی این کتاب عمدتا درباره توصیف بخش‌های مهم ریزوسفر، جداسازی و شمارش ریزجانداران مستقر در ریزوسفر، ترشحات ریزوسفری و پویایی جمعیت های میکروبی می‌باشد. باکتری های ریزوسفر، اثرات متقابل ریزجانداران در ریزوسفر، مفهوم میکوریزوسفر و روش های مولکولی نیز در فصول دیگر این کتاب بررسی شده است. در فصل های پایانی کتاب نیز مطالب بسیار جدید و ارزشمندی پیرامون قارچ های میکوریزا مطرح شده است. کتاب فعالیت‌های میکروبی در ریزوسفر برای همه محققان و متخصصان رشته های زیست فناوری میکروبی، اکولو‍ژی میکروبی و میکوبیولوژی خاک مفید و سودمند است.

• فصل 1 : زیست شناسی ریزوسفر
  • فصل 2 : روش‌های جداسازی، شمارش و شناسایی میکروارگانیسم‌های ریزوسفر
  • فصل 3 : ترشحات ریشه مشخص کننده تنوع زیستی میکروبی ریزوسفر
  • فصل 4 : پویایی جوامع میکروبی ریزوسفر