- نویسنده: علی تهرانی فر، آزاده رشیدی
- ویراستار: محمود شور
- تاریخ انتشار: 1399
- شابک (ISBN): 978-964-386-458-3
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- تعداد صفحات: 192
- مشاهده صفحات اولیه کتاب
تولیدکنندگان گیاهان زینتی میتوانند با کاربرد علم و دانش مناسب، محصولات خود را از زمان برداشت تا هنگامیکه بهدست مصرفکننده میرسانند با کیفیتی قابلقبول و برای مدتزمانی طولانیتر حفظ کنند. همچنین، میتوان انتظار داشت که تلفات مواد گیاهی در زنجیرۀ تولید تا مصرف بهحداقل برسد. این موارد به کاهش هدررفت دسترنج تولیدکنندگان و بهبود وضع معیشتی آنان کمک خواهد کرد ...
تولیدکنندگان گیاهان زینتی میتوانند با کاربرد علم و دانش مناسب، محصولات خود را از زمان برداشت تا هنگامیکه بهدست مصرفکننده میرسانند با کیفیتی قابلقبول و برای مدتزمانی طولانیتر حفظ کنند. همچنین، میتوان انتظار داشت که تلفات مواد گیاهی در زنجیرۀ تولید تا مصرف بهحداقل برسد. این موارد به کاهش هدررفت دسترنج تولیدکنندگان و بهبود وضع معیشتی آنان کمک خواهد کرد. ازسویدیگر، آشنایی با استانداردهای موردنیاز برای عرضۀ محصولات زینتی به بازارهای بینالمللی میتواند تولیدکنندگان ایرانی را برای فعالیت در چنین بازارهایی تشویق کند تا با اعتمادبهنفس بیشتری در این راه قدم بردارند. در کتاب حاضر سعی بر آن است تا اصول اوّلیه و علمی فیزیولوژی پس از برداشت محصولات زینتی و نیز راهکارهای عملی برای حفظ کیفیت این محصولات با استناد به منابع علمی معتبر و استانداردهای بینالمللی عرضۀ محصولات زینتی به خوانندگان ارائه شود.
- فصل اول: وضعیت تجاری گیاهان زینتی و گل شاخهبریده
- فصل دوم: تغییرات فیزیولوژیکی پیری و تغییر کیفیت
- فصل سوم: عوامل مؤثر بر کیفیت پس از برداشت گیاهان زینتی
- فصل چهارم: فیزیولوژی پس از برداشت گلهای شاخهبریده و برگهای زینتی
- فصل پنجم: فیزیولوژی پس از برداشت گیاهان زینتی گلدانی و فصلی
- فصل ششم: فیزیولوژی پس از برداشت ژنوفیتهای زینت
گیاهان زینتی - فیزیولوژی پس از برداشت