head3

معرفی صندوق   تاریخچه صندوق   اعضا هیات امنا    اعضا هیات مدیره

معرفی صندوق

صندوق قرض الحسنه و تعاون دانشکده کشاورزی، با دارا بودن بالغ بر 400 عضو فعال (شامل اعضای هیئت علمی و کارکنان شاغل و بازنشسته و نیز برخی اعضای خانواده‌های آنان و همکاران شرکتی)، هم اکنون به فعالیت پسندیده خود ادامه می‌دهد و به شهادت اعضاء و آگاهان، یکی از بی حاشیه ترین و سالم ترین صندوق‌های موجود در دانشگاه معرفی می‌شود و عملکرد و فرآیند اعطای تسهیلات در آن به سهولت و روان و مطابق ضوابط و اساسنامه جریان دارد. رقم فعلی سقف تسهیلات صندوق، چهارصد میلیون ریال (معادل چهل میلیون تومان) با اقساط 24 ماهه و کارمزد %3 می‌باشد.

سرمایه صندوق صرفا از طریق پس انداز ماهیانه اعضاء تأمین می شود. همچنین و تاکنون، کارمزد دریافتی، پس از کسر هزینه‌های جاری، بصورت هدیه به اعضاء عودت می‌شود و یا در پایان سال به حساب‌های اعضاء واریز می‌گردد. موفقیت این صندوق با سابقه چهل ساله آن مرهون توکل و اتکاء به خداوند و عدم وابستگی به غیر بوده است. بعون الله تعالی