head3

معرفی صندوق   تاریخچه صندوق   اعضا هیات امنا    اعضا هیات مدیره

تاریخچه صندوق

چند دهه پيش ، گروهي از همكاران عزيز ما  ، در صدد بر آمدند تا صندوق قرض الحسنه اي تاسيس كنند واز مجراي آن برخي از حوائج و نيازهاي مالي دوستان  خود را بر طرف نمايند . اين عزيزان همان موسسين صندوق بودند :

هيات موسس “  آقايان :  مهندس ابراهيم بازاري ، (رئيس وقت دانشكده ) ، مرحوم مهندس مسعود موسوي ، مهندس محمد حسين توسلي ، مهندس اسماعيل گودرزي ، محمد حسين يوسف نژاد ، اصغر اصغري ، محمد حسين اصغرزاده ، حسين رعيت نژاد “  كه با  پيوستن وهمراهي برخي ديگراز اعضاء دانشكده ، به هيات امناء تبديل گرديد ، روند پرميمنت و مبارك خدمت رساني و فرآيند اقدامات اجرائي و رسمي فعاليت صندوق منطبق با اساسنامه تدوين شده آغاز شد .

اولين نشست هيات امناء صندوق  به تاريخ 25/10/1363 ، با تركيب زير تشكيل گرديد و مصوبات آن  به فعاليتهاي سال آتي و فعاليت جاري صندوق قوام بخشيد ( مهندس مسعود موسوي ، اصغر اصغري ، مهندس ابراهيم بازاري ، حسين رعيت نژاد ، دكتربهروز جعفر پور ، محمد حسين اصغرزاده ، مهدي شريفي ، مهندس اسماعيل گودرزي ، حسين شريفي ،  دكتر محمد حسن راشد محصل ، مهندس محمد حسين توسلي ، دكتر حسن مرعشي ، دكتر حسن عاقل ، دكتر هوشنگ فلاح راد، و مرحوم مهندس علي اصغر محمد آبادي )

رقم اوليه وام هاي بلند مدت تخصيصي به اعضاء مبلغ يكصد هزار ريال ( ده هزار تومان ) با اقساط ده ( 10 ) ماهه بود است .

علاوه بر وام هاي بلند مدت ، اعضا، در صورت نياز و موافقت صندوق ، مي توانستند  از مساعده يا همان وام كوتاه مدت به مبلغ 10 هزار ريال ( هزار تومان ) با اقساط دو ماهه برخوردار شوند .

اولين هيات مديره صندوقهاي قرض الحسنه و تعاون دانشكده  آقايان  : اصغر اصغري ، حسين شريفي ، مهدي شريفي ، دكتر حسن مرعشي و مهندس مسعود موسوي . همچنين ، آقايان : حسين رعيت نژاد و حسين يوسف نژاد اعضاي علي البدل و آقايان مهندس ابراهيم بازاري و اسماعيل گودرزي باتزرسان دوره اول هيات مديره بوده اند .

به موازات فعاليت صندوق قرض الحسنه ، صندوق ديگري تحت عنوان " صندوق تعاون " با اساسنامه مستقل و البته تحت نظارت هيات امناء و هيات مديره صندوق قرض الحسنه با هدف رفع نيازهاي فوري ناشي از حوادث غير مترقبه ، بيماري و قرار گيري اعضاء در شرايط خاص  و اضطراري، كه تسهيلات متداول جوابگوي آنان نبوده است ، تشكيل و به فعاليت پرداخت . سرمايه اين صندوق از طريق عطايا و هداياي مستمر و غير مستمر  اعضاء تامين ميشود . رقم حق عضويت اوليه پس انداز اين صندوق در ابتداي فعاليت ، براي اعضاء هيات علمي  يك هزار ريال و براي كاركنان پانصد ريا ل بوده است كه ماهيانه از حقوق افراد كسر ميشود .

از ابتداي تاسيس صندوق ،  تركيب هيات امناء و هيات مديره صندوق قرض الحسنه به دليل ماموريتهاي تحصيلي ، انتقال ، فقدان و يا انصراف برخي از اعضاء  ، دستخوش تغييراتي مي شده است ، با اين وجود جمعي از نيك انديشان و خيران همكار بطور مستمر و موثر طي اين سالها به فعاليت داوطلبانه  مبتني بر رضايت قلبي و منش انساندوستانه تا آخرين دقايق خدمت و يا سالها پس از پايان دوره خدمت در دانشگاه ،  به همراهي ، تلاش و اداره صندوق ، بدون هيچ اجر و پاداش دنيوي ، و منحصرا در جهت رضايتمندي اعضاء و نيك خواهي براي غير ، ادامه داده و ميدهند و اميد ميرود اين قدمها مورد قبول حق تعالي قرار گرفته باشد.

در طي اين مدت ، و از ابتداي تاسيس صندوق ، علاوه بر برگزاري دهها جلسه مجمع عمومي  و دهها جلسه هيات امناء ،  (به شكل سالي يكبار) ، هر دوسال يكبار انتخاب هيات مديره تجديد مي شده است و هيات مديره درچارچوب تعيين شده در اساسنامه و تحت نظارت هيات امناء به ارائه خدمات مشغول بوده است.