الگوهای کمی در تحقیقات بازاریابی
  • تعداد صفحات: 256
  • عنوان به انگلیسی: Quantitative Models in Marketing Research
  • مشاهده صفحات اولیه کتاب

در این کتاب خواننده با انواع الگو‌های حائز اهمیت و به ویژه الگوهای کمی برای تحقیقات بازاریابی آشنا می‌شود که هر الگو بر اساس داده‌های خاصی تعریف و تدوین می‌گردد. همچنین در مورد هر الگو، جزئیات آن همچون ...

این کتاب که حاصل تلاش فیلیپ هنس فرانسس، پروفسور اقتصادسنجی کاربردی وابسته به سازمان اقتصادی و تحقیقات حرفه ای بازاریابی و ریچارد پاپ، محقق دانشگاه رتردام می باشد، با هدف تأمین نیازهای دانشجویان و محققین حوزه های مختلف و مرتبط با بازاریابی ترجمه گردیده است. در این کتاب خواننده با انواع الگو‌های حائز اهمیت و به ویژه الگوهای کمی برای تحقیقات بازاریابی آشنا می شود که هر الگو بر اساس داده های خاصی تعریف و تدوین می گردد.

همچنین در مورد هر الگو، جزئیات آن همچون ساختار الگو از نظر آماری و اقتصادسنجی، تحلیل تجربی الگو، نمونه های واقعی و تفسیر نتایج و یافته های آن در مورد نمونه های مورد بررسی ارائه گردیده است. این کتاب برای سطوح مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین محققین و پژوهشگران حوزه های مختلف و مرتبط با بازرایابی توصیه می گردد.

• فصل 1. مقدمه و نکات مطرح شده در کتاب
  • فصل 2. تصویری از داده های تحقیقات بازاریابی