عنوان پایان نامه:
تاثير مخلوط بتا گلوكان صمغ و امولسيفاير به عنوان جايگزين چربي در توليد كيك روغني (فنجاني) كم چرب
استاد راهنما: آقاي دكتر مظاهري طهراني
زمان: ساعت 10روز سه شنبه مورخ1395/11/26
مکان: آمفي تاتر ساختمان علوم دامي (كلاس 10)
عنوان پایان نامه:
تاثير مخلوط بتا گلوكان صمغ و امولسيفاير به عنوان جايگزين چربي در توليد كيك روغني (فنجاني) كم چرب
استاد راهنما: آقاي دكتر مظاهري طهراني
زمان: ساعت 10روز سه شنبه مورخ1395/11/26
مکان: آمفي تاتر ساختمان علوم دامي (كلاس 10)
عنوان پایان نامه پیشبینی سیل شهری با استفاده از هوش مصنوعی (مطالعه موردی: شمال شهر تهران) مقطع و رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی آب - سازههای آبی استاد راهنما آقای دکتر خداشناس، آقای دکتر مساعدی...
عنوان پایان نامه بررسی اثر پرتودهی گاما بر سرعت و کیفیت پخت لوبیا قرمز ایرانی (Phaseolus vulgaris .L) مقطع و رشته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش صنایع غذایی استاد راهنما آقای دکتر...
عنوان پایان نامه اثر پوشش خوراکی کیتوزان و ژل آلوئهورا بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت میوه انجیر مقطع و رشته کارشناسی ارشد علوم باغبانی گرایش میوه کاری استاد راهنما آقای دکتر داوری نژاد زمان ساعت...
عنوان پایان نامه تاثیر پایه بر میزان حساسیت و تغییرات بیوشیمیایی برخی ارقام گلابی به بیماری آتشک مقطع و رشته دکتری علوم و مهندسی باغبانی - فیزیولوژی تولید و پس از برداشت گیاهان باغبانی استاد راهنما...
عنوان پایان نامه توسعه و ارزیابی گلدان کامپوزیتی زیست تخریب پذیر مقطع و رشته کارشناسی ارشد مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی - بازیافت و مدیریت پسماند استاد راهنما آقای دکتر آق خانی زمان ساعت 10، روز سه...