قابل توجه داوطلبین کد آزمون 1303 (اگرواکولوژی و ژنتیک گیاهی) که مجاز به انتخاب رشته شدند؛

دوره تحصیلی مشترک، کد رشته 23621، کارشناسی ارشد اگرواکولوژی سال 1403

براساس تفاهم نامه بین دانشگاه فردوسی مشهد (دانشکده کشاورزی) و دانشگاه کاسل آلمان (دانشکده علوم کشاورزی ارگانیک) شرایط پذیرش دانشجو در دوره مشترک کارشناسی ارشد اگرواکولوژی (کد رشته 23621) به شرح زیر می‌باشد:
1- پذیرش متقاضیان از طریق آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش و آموزش کشور در رشته اگرواکولوژی و ژنتیک گیاهی در قالب دوره روزانه خواهد بود.
2- ظرفیت پذیرش در این دوره 3 نفر ایرانی و 3 نفر آلمانی خواهد بود. نحوه پذیرش برای ایرانی‌ها در مرحله اول به صورت 4 برابر ظرفیت خواهد بود.
3- پذیرش نهایی پس از انجام مصاحبه و بررسی مدارک متقاضیان می‌باشد که در نهایت 3 نفر انتخاب خواهند شد.
4- متقاضیان باید حداقل جزو 25 درصد دانشجویان ممتاز ورودی رشته‌های علوم کشاورزی و منابع طبیعی در مقطع کارشناسی باشند.
5- دانشجویان باید دارای مهارت زبان انگلیسی در سطح B2 (معادل IELTS 6-6.5) یا بالاتر باشند.
6- کلاس‌های درسی این دوره در ایران و آلمان به زبان انگلیسی می‌باشد.
7- پرداخت هزینه‌های رفت و آمد و کمک هزینه مخارج زندگی، هزینه‌های بلیط رفت و برگشت دانشجویان به کشورهای آلمان و ایران فقط یک بار و کمک هزینه‌های زندگی برای یک ترم، حداکثر تا پنج ماه توسط DAAD پوشش داده خواهد شد. مازاد آن، هم برای دانشجویان آلمانی و هم ایرانی بر عهده دانشجو خواهد بود.
8- مدارک کارشناسی ارشد دانشجویان ایرانی توسط دانشگاه فردوسی مشهد و دانشجویان آلمانی توسط دانشگاه کاسل صادر خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر با آقای دکتر پرويز رضواني مقدم با ایمیل یا تلفن 05138805796 تماس بگیرید.

اطلاعیه های آموزش