شنبه 18 دی ماه 1395
مراسم نکوداشت دکترامین علیزاده، بنیانگذار دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد در روز شنبه 18 دی ماه 1395 در تالار ابونصر هروی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
دكتر شاهنوشي رئيس دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد در اين مراسم اظهار داشت: دانشكده كشاورزی دانشگاه فردوسي مشهد در حال حاضر داراي رتبه دوم كشوري، رتبه هشتم جهان اسلام و رتبه 275 را در دنيا دارد كه دكتر امين عليزاده به عنوان يكي از پيشكسوتان دانشكده كشاورزي در ارتقاء رتبه اين دانشكده نقش بسزايي داشته است.
وي با اشاره به بالاتر بودن بهره وري بخش كشاورزي نسبت به بهره وري كل اقتصاد كشور اظهار كرد: دكتر عليزاده به عنوان بنيانگذار اين دانشكده و ساير پيش كسوتان در اين برتري بهره وري نقش داشته اند . بنابراين ضروري است كه از آنان قدرداني كنيم .
رئيس دانشكده دانشگاه فردوسي مشهد با اشاره به زمان تاسيس دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي در سال 1353 به همت دكتر امين عليزاده، اعلام نمود: اين دانشكده در ابتدا با كمترين تجهيزات بنيانگذاري شد اما امروز به سطحي بالايي از امكانات و زيرساخت هاي رسيده است كه قطعا دكتر عليزاده و ديگر پيشكسوتان در ارتقا اين امكانات تاثير گذار بوده اند.
دکتر کاظم اسماعیلی، مدیر گروه علوم ومهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این مراسم، با تاکید بر زحمات دکتر امین علیزاده اظهار داشت : دکتر امین علیزاده بنیانگذار دانشکده کشاورزی است که در جهان اسلام رتبه هشتم را دارد. او پایهگذار گروه آبیاری این دانشگاه در سال 67 بود که امروز 500 دانشجو در مقاطع کارشناسی، تحصیلات تکمیلی و دکتری در این گروه تحصیل میکنند.
دکتر کاظم اسماعیلی گفت: به همت دکتر علیزاده امروز گروه مهندسی آب کشاورزی دانشگاه فردوسی، مهمترین گروه در کشور شناخته میشود. قدردانی از چنین مفاخری، کوچکترین کاری است که میتوانیم برای آنان انجام دهیم.
دکتر امین علیزاده، استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این مراسم که به مناسبت تجلیل از وی برگزارشد، اظهار کرد: پیشکسوتانی که در تاسیس این دانشکده نقش داشتهاند، کسانی بودند که تمام خدمات خود را از سر عشق و علاقه انجام میدادند و برگزاری این مراسم نشان داد که تلاشهای آنان بیاثر نبوده و همیشه پایدار است .
دکتر امین علیزاده،استاد د انشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد ، ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این مراسم، ادامه داد: من تمایل چندانی به برگزاری نکوداشت نداشتم و افزود : تاسیس دانشکده کشاورزی از ساعت 17 یک روز در سال 1353 آغاز گردید که پیشنهاد تاسیس این دانشکده به من داده شد.
استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد : زمانی که من دانشکده کشاورزی را تاسیس کردم یک قلم، اتاق و صندلی بیش نداشتم و تاسیس این دانشکده زمانی بود که سه دانشکده کشاورزی بزرگ در کشور وجود داشت که رقابت را بسیار مشکل میکرد.
وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: یشکسوتان و مفاخر علمی عاشق خدمات علمی هستند و از تلاش و ارائه خدمات علمی خود دست بر نخواهند داشت.
در پایان این مراسم تقدیر از فعالان پژوهشی برتر دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به عمل آمد که دکتر محمد علی رضوی، عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی این دانشگاه به عنوان پژوهشگر برتر کشور، دکتر ابولقاسم گلیان،عضو هیئت علمی گروه علوم دامی به عنوان استاد برجسته بنیاد دانشگاه فردوسی، دکتر ناصر شاهنوشی، به عنوان فناور برتر دانشگاه فردوسی مشهد و دکتر ولیزاده به عنوان پژوهشگر برتر این دانشگاه معرفی شدند.