افتتاحیه رویداد استارتاپ ویکند غذا با حضور پرشور شرکتکنندگان و علاقهمندان در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
130 شرکتکننده در این رویداد ضمن آمادهسازی برای ایده پردازی، ایدههای خود در مدت 1 دقیقه ارائه نمودند و پسازآن از بین 44 ایده ارائهشده، 14 ایده بارأی گیری شرکتکنندگان انتخاب و گروه سازی حول ایدههای منتخب شکل گرفت.
یکی از اتفاقات خوب این رویداد در افتتاحیه حضور کارآفرینان و صنعت گران و ارائه یک سخنرانی جذاب از سوی کارآفرین برتر سرکار خانم غفار نیا بود.
در روز دوم گروههای حاضر در رویداد استارتاپ ویکند غذا در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد باراهنمایی (مربیان) حاضر در محل کارگروهها ضمن شرکت در کارگاههای آموزشی و کاربردی به فعالیت تیمی تا عصر روز سوم رویداد پرداختند.
در پایان روز سوم، مراسم اختتامیه این رویداد با برنامههای متنوع ازجمله سخنرانی، داوری و یوگا خنده آغاز شد که در سخنرانی پایانی رئیس سازمان بسیج علمی، جانشین بنیاد نخبگان خراسان رضوی از حمایتها و تسهیلات خود برای نوآوری و کارآفرینی خبر دادند.
در بخش داوری هر یک از گروهها مجموعاً به مدت 10 دقیقه به ارائه طرحهای خود پرداختند و پس از داوری، سه گروه برتر به ترتیب گروه آناناس، گلدونه و سیبو اول تا سوم شدند؛ که جوایز ارزندهای ازجمله 6 میلیون جایزه نقدی و پذیرش در شتابدهنده و شرکت در کارگاههای توانمندسازی به 3 گروه برتر اهدا شد و به انتخاب هیئتداوران گروه میتامیوه نیز بهعنوان گروه شایسته تقدیر معرفی شد.
لازم به ذکر است این رویداد که توسط گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی و ستاد فناوریهای نرم و هویتساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری سازمان بسیج علمی و فناوری استان خراسان رضوی، مرکز نوآوری و کارآفرینی تک، شرکت شهرکهای صنعتی و در تاریخ 8 الی 10 آذرماه سال 96 برگزار شد.
.
.