شنبه 15 در 1397
جناب آقای دکتر سورنا ستاری معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری و هیئت همراه روز دوشنبه 10 دی ماه 97 به همراه ریاست محترم دانشگاه از مجتمع آموزشی و پژوهشی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی بازدید کردند. در طی این بازدید آقای دکتر مظاهری طهرانی به عنوان رئیس مجتمع توضیحاتی را در خصوص اهداف احداث و اهمیت وجود این پایلوت ها بیان نمودند؛ به گفته ایشان: این مجتمع به عنوان اولین مدل و ارتباط واقعی بین صنعت و دانشگاه با مشارکت بخش خصوصی ایجاد شده است که می تواند در مهیا کردن شرایط ارائه آموزش های کاربردی و تولید دانش فنی بسیار موثر باشد.
همچنین آقای دکتر مظاهری افزود: در این مدت کوتاه پایلوت لبنیات با تولید بیش از 20 محصول سالم مشغول به فعالیت است. پایلوت نان با تولید سبوس فراوری شده اقدام به تولید نان های سنگک و لواش سبوس دار نموده اند. پایلوت صمغ های بومی نیز با مسئولیت آقای دکتر محمد علی رضوی به عنوان شرکت دانش بنیان در حال راه اندازی می باشد. پایلوت میوه و سبزی با تکمیل و نصب خطوط رب و آبلیمو در سال جاری اقدام به تولید رب سالم از گوجه سالم مزرعه دانشگاه نمودند و در پایلوت شکلات چندین پروژه تحقیقاتی برای تولید انواع شکلات های سلامتی بخش را به سرانجام رسانده اند که هم اکنون 5 نوع محصول نوع آورانه را در این زمینه آماده تولید دارند و پایلوت تولید انواع سس، بستنی، میوه خشک، شیرینی و گوشت نیز با همکاری دانشجویان و بخش خصوصی در حال راه اندازی می باشد.
خبر مرتبط: حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه فردوسی مشهد