سه شنبه 18 دی 1397
با ابلاغ قرارداد پژوهشی برگزاری دوره پسادکتری از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، گروه آموزشی علوم و صنایع غذائی دانشکده کشاورزی و خانم دکتر محبت محبی، عضو هیات علمی گروه مذکور، به عنوان استاد راهنما و مجری این دوره میزبان آقای دکتر حسن صباغی (بر اساس تفاهم نامه منعقده با بنیاد ملی نخبگان) خواهند بود.
عنوان پژوهش و تحقیق مصوب این دوره پسا دکتری، “ارزیابی تغییرات کیفی در خلال سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق و سرخ کردن هوای داغ با مطالعه تطبیقی روی ادراک حسی مصرف کننده" می باشد که در مدت حضور ایشان در دانشکده کشاورزی مورد بررسی قرار میگیرد.