سه شنبه 18 دی 1397

با ابلاغ قرارداد پژوهشی برگزاری دوره پسادکتری  از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، گروه آموزشی علوم و صنایع غذائی دانشکده کشاورزی و خانم دکتر محبت محبی، عضو هیات علمی گروه مذکور، به عنوان استاد راهنما و مجری این دوره میزبان آقای دکتر حسن صباغی (بر اساس تفاهم نامه منعقده با بنیاد ملی نخبگان) خواهند بود.

عنوان پژوهش و تحقیق مصوب این دوره  پسا دکتری، “ارزیابی تغییرات کیفی در خلال سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق و سرخ کردن هوای داغ  با مطالعه تطبیقی روی ادراک حسی مصرف کننده" می باشد که در مدت حضور ایشان در دانشکده کشاورزی مورد بررسی قرار میگیرد.

showResizeImage

IMG NEW

 

اخبار دانشکده