سه شنبه 24 اردیبهشت 1398
روز یکشنبه 22 اردیبهشت ماه 1398 با حضور دکتر بهرامی معاون پژوهش و فناوری، دکتر مهارتی مدیر برنامه، بودجه و نظارت راهبردی دانشگاه فردوسی مشهد، هیات رئیسه دانشکده کشاورزی، مهندس حسینی مدیر عامل شرکت صنایع قهوه پارت سازان (مولتی کافه)، مدیر و اعضای هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد و جمعی ازدیگر از مسئولان حوزه پژوهشی و ارتباط با صنعت دانشگاه فردوسی مشهد و کارکنان مجموعه ی مولتی کافه، ضمن افتتاح مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی، تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی جهت افزایش سطح تعاملات و همکاری های دوجانبه به امضا رسید.
در این مراسم، دکتر بهرامی با تاکید بر ضرورت نوآوری و تجاری سازی، همکاری دوجانبهی صنعت و دانشگاه را راهکار بهینه جهت استفاده از توان علمی متخصصان، افزایش تعاملات بین المللی و توسعه و رونق صنعت دانسته، ابراز امیدواری کرد که مجموعهی صنایع قهوه پارت سازان به عنوان مجموعه ای که با توجه به ضرورت همراهی علم و پژوهش در عرصه های تجاری به موفقیت های ارزشمندی دست یافته است، با استمرار همکاری دوسویه با دانشگاه بیش از پیش در سطح کشور و جهان افتخار آفرین باشد.
مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی با مشارکت شرکت مولتی کافه برای نخستین بار در کشور در دانشکده کشاورزی راه اندازی شده است. در این مرکز با بهره گیری از دانش و تجربه متخصصان دانشگاه و صنعت، از هم افزایی علوم حسی و شناختی در راستای بهینه سازی زنجیره ی تولید تا عرضه مواد غذایی سالم، فراسودمند و نوظهور (ازجمله محصولات کم چرب، کم شیرین، کم نمک و نوشیدنی های فراسودمند)، با تأکید بر اهمیت رفتار مصرف کننده و ترجیحات ذهنی و رفتاری در این مرکز استفاده خواهد شد. این مرکز در راستای ایجاد مرجعیت علمی جهانی، توجه به سند علوم و فناوری های شناختی برگرفته شده از نقشه ی جامع علمی کشور، ارتباط موثر با صنایع و ارایه خدمات در زمینه ارزیابیهای حسی و شناختی مواد غذایی با بهره گیری از توان اعضای هیات علمی گروه صنایع غذایی و سایر متخصصان دانشگاه فردوسی مشهد و تعاملات علمی و پژوهشی بین المللی فعالیت خواهد کرد.