شنبه 20 دی 1398
با ابلاغ قرارداد پژوهشی پسادکتری از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، میزبان خانم دکتر فرزانه تاج فیروز، به عنوان پژوهشگر و محقق این دوره می باشد. همچنین خانم دکتر فخری شهیدی، عضو هیات علمی گروه یاد شده، راهنمایی و هدایت این دوره را بر عهده خواهد داشت.
”تولید پوشش نانو فیبری به روش الکتروریسی دو محوره، با ساختار هسته/ پوسته از پلی اتیلن اکساید- کیتوزان و بارگذاری شده به ترتیب با اسید گالیک و ارزیابی ویژگی های آن با هدف افزایش زمان ماندگاری گوشت در یخچال“ موضوعی است که در این دوره مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته و دستاوردهای آن منتشر خواهد گردید.