دوشنبه 21 مهر 1399

با ابلاغ قرارداد پژوهشی پسادکتری از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، میزبان  خانم مهندس شکوفه تازیکی  به عنوان پژوهشگر و محقق این دوره می باشد. همچنین آقای دکترسید محمد علی رضوی،  عضو هیات علمی گروه مذکور، راهنمایی و هدایت این دوره را برعهده خواهد داشت.

«خصوصیات رئولوژی و خواص عملکردی هیدروکلوئیدهای غذایی در حضور نشاسته»  موضوعی است که در این دوره مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته و دستاوردهای آن منتشر خواهد گردید.

اخبار دانشکده