شنبه 20 دی 1399
با ابلاغ قرارداد دوره پژوهشي دانش آموختگي از سوي معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه، گروه آموزشي علوم م صنايع غذائي دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد، ميزبان خانم دكتر سحر صباحي به عنوان پژوهشگر و محقق اين دوره مي باشد. همچنين آقاي دكترسيد محمد علي مرتضوي عضو هيات علمي گروه مذكور، راهنمايي و هدايت اين دوره را برعهده خواهد داشت
«بررسي اثر بازدارندگي اسانس زنجبيل و دارچين بر سلول سرطاني HT29 ، بصورت نانو امولسيون و آزاد و ارزيابي پوشش خوراكي حاصل از اين تركيب بر پايه موسيلاژ گياه پنيرك در افزايش زمان ماندگاري گوشت گاو» موضوعي است كه در اين دوره مورد مطالعه و بررسي قرار گرفته و دستاوردهاي آن منتشر خواهد گرديد